Abdullah Avcı neşteri vurdu! Biletleri kesildi

Beşiktaş'ta yedi transfer isteyen Abdullah Avcı, Quaresma, Lens, Larin, Mirin ve Roco'yu kadroda düşünmediğini bildirdi.

Abdullah Avcı neşteri vurdu! Biletleri kesildi
Abdullah Avcı neşteri vurdu! Biletleri kesildi
GİRİŞ 09.06.2019 10:16 GÜNCELLEME 09.06.2019 11:24
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın başına geçtiğinden bu yana performans analizi yapan Abdullah Avcı yönetime raporunu verdi.

 

 

Tecrübeli çalıştırıcı takımın yabancı oyuncuları Quaresma, Lens, Larin, Mirin ve Roco için olumsuz görüş bildirdi.

Avcı, gidecek oyuncuların bir an önce netleşmesi gerektiğini belirterek topu yönetime attı. Transfer için de raporunu sunan tecrübeli çalıştırıcı, takıma yedi oyuncunun takviye edilmesi yönünde görüş bildirdi. Avcı'nın gönderilmesi için talimat verdiği oyuncuların ayrılmaları halinde sağ bek (yedek), sol bek, stoper, ön libero, sağ kanat, sol kanat ve santrfor (yedek) transferlerinin yapılmasını istediği öğrenildi.

 

 

Lens diretiyor

Avcı'nın gönderilmesini istediği oyunculardan sadece Quaresma'ya Porto'nun ilgisi bulunuyor. Q7 de 2,1 milyon avroluk yıllık ücretinde indirime gitmeye hazır. Visca'nın transferinde takas olarak kullanılmak istenen Lens, Beşiktaş'tan kazandığı 2,2 milyon avroluk ücreti talep ediyor. Cyle Larin ise Yasin Öztekin'e karşılık Göztepe'ye verilmek isteniyor. Ancak İzmir ekibin Kanadalı oyuncunun yanı sıra Orkan Çınar'ı da istemesi bu transferi zorlaştırıyor.

Gençlik harekatı

Transferde atağa kalkmaya hazırlanan Beşiktaş'ın gündeminde Ömer Toprak, Visca gibi isimlerin yanı sıra gençler de yer alıyor. Siyah-beyazlılar Rapid Wien forması giyen 20 yaşındaki Mert Müldür (20) ile Altınordu'nun sağ beki Kerim Alıcı (21) için harekete geçti. Rapid Wien, Mert Müldür için 3 milyon avro talep ederken, siyah-beyazlılar oyuncuyu kiralamak istiyor. Altınordu da Kerim Alıcı'nın bonservisi için 1 milyon avro fiyat biçti.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 9
  • Q44 4 yıl önce Şikayet Et
    Orkan çınar neden versinki larinide bu adam sapıtmış takımda adam kalmamis
    Cevapla
  • adem 4 yıl önce Şikayet Et
    takimi dagitacak belli
    Cevapla
  • Gurbetci 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Yasin oztekine karsi larin ve cinar bizim acimizdan daha karli olur. Avcinin kuracagi takim cimbomun suanki takimiyla yanyana koyacak olursak Turkiye sanmarino gibi bir fark ortaya cikar Besiktasima yazik olur.
    Cevapla
  • Kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi tesbitler.. bravo.. Seneye besiktasi şampiyon yapacak bu adam..
    Cevapla
  • kamil karaoglu 4 yıl önce Şikayet Et
    takımı dağıtmaz ise iyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle