Mario Gomez haber gönderdi! 'Beni alın...'

Abdullah Avcı'yı göreve getiren ve transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta sürpriz bir Mario Gomes gelişmesi yaşandı.

Mario Gomez haber gönderdi! 'Beni alın...'
Mario Gomez haber gönderdi! 'Beni alın...'
GİRİŞ 03.06.2019 23:41 GÜNCELLEME 03.06.2019 23:53
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

beIN SPORTS'un haberine göre Bundesliga'da küme düşen Stuttgart'la yollarını ayırmaya hazırlanan Mario Gomez, Vodafone Park'a geri dönmek için siyah beyazlı yöneticilere haber gönderdi. Alman golcünün transferine teknik direktör Abdullah Avcı'nın da sıcak baktığı gelen haberler arasında. İlerleyen günlerde bu transferle ilgili resmi adımların atılması bekleniyor.

 

 

Bu sezon Stuttgart ile 34 maça çıkan 33 yaşındaki Gomez, 8 gol atıp 2 de asist yaptı. 2015/16 sezonunda Beşiktaş formasıyla lig, kupa ve Avrupa Ligi'nde toplam 41 maça çıkan Gomez, 28 gol ve 8 asistle lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu.

YORUMLAR 7
  • Alp aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben Anlamıyorum dünyada kaç tane ülke var gidip gelip Aynı adamlar.sanki bulunmaz Hint kumaşı
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    Aç mı kalmis
    Cevapla
  • adsız sofi 4 yıl önce Şikayet Et
    zamaninda kaçdı gitti.
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Vay, vay, vay. Zamanda türkiye tehlikeli diye almanyaya kaçan değil mi bu? Podolski gibi kalsaydı tamam derdim. Ama böyle, asla. Ne güzel demişler: İyi günün dostu kötü günde haney???
    Cevapla
  • beşiktaşlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Gelme Gomez gelme bizim takım şampiyonlar ligini kaldıracak takım değil ya şimdi sen istemezsin gelme. Bunu dedikten sonra şampiyonlar ligi gruplarından namağlup çıktık bi kere sattın bizi istemiyorum daha.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle