Şenol Güneş pes etmiyor! Şampiyonluk mesajı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray'ın deplasmanlarda kazanamaması, Başakşehir'in de formsuzluğuna dikkat çekerek "Kalan maçlarımızda kayıp yaşamazsak şansımız yüksek" dedi

Şenol Güneş pes etmiyor! Şampiyonluk mesajı
Şenol Güneş pes etmiyor! Şampiyonluk mesajı
GİRİŞ 11.05.2019 09:20 GÜNCELLEME 11.05.2019 09:23
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, derbide büyük yara alınmasına rağmen pes etmiyor.

Tecrübeli çalıştırıcı kalan üç maç öncesi dört puanlık farkın kapanabileceğine inanıyor. Galatasaray derbisinde kaybedilen üç puandan sonra takımıyla toplantılar yapan Güneş, futbolcularından şampiyonluktan vazgeçmemelerini istedi. 

Galatasaray ve Başakşehir'in birbirleriyle karşılaşacak olmasının kendileri için çok büyük bir avantaja dönüşebileceğini belirten başarılı teknik adamın "Berabere kalırlarsa ikişer puan kaybedecekler. Galatasaray'ın iki zorlu deplasmanı var. Başakşehir'in form durumu çok düştü. Eğer biz kalan maçlarımızı kazanırsak şampiyonluk için şansımız yüksek olur. Bu yüzden sakın vazgeçmeyin. Alanyaspor maçında isteğinizi, hırsınızı görmek istiyorum" dediği öğrenildi.

Hücumcu Kartal

Şampiyonluklar yaşadığı Beşiktaş'a sezon sonunda güzel bir şekilde veda etmek isteyen Şenol Güneş, Alanyaspor maçına hücumcu bir dizilişle çıkmayı planlıyor. Sakatlıkları devam eden ve büyük ihtimalle sezonun geri kalanında da forma giyemeyecek olan Medel ve Gökhan Gönül'ü kullanamayacak olan Güneş'in, orta alanda Kagawa ile birlikte Ljajic'i birlikte oynatmayı planladığı öğrenildi. Alanyaspor maçında sağ kanatta kimin oynayacağı ise henüz belli değil.

Şenol Hoca'nın, Lens ile Quaresma arasında kararsız kaldığı öğrenildi. Quaresma'nın, G.Saray derbisine ilk on birde başlamadığı için Güneş'le arasının bozuk olduğu iddia edilmişti. Son yapılan taktik antrenmanında ise sağ kanatta önce Q7'nin, ardından Lens'in denendiği de gelen bilgiler arasında. (Türkiye)

 

 

YORUMLAR 8
  • Gurbetci AK-BOZ KURT 4 yıl önce Şikayet Et
    Cogu derbilerde oldugu gibi korkak futbol oynattin. Kagawa yedek tuttun oyuna girdi rakip gs zorlandi onu tutmakta. Kusura bakma guncellenmis teknik direktor egitimine ihtiyacin var. Besiktasimi mahfettin. Sergen gelmeli.
    Cevapla
  • davut.com 4 yıl önce Şikayet Et
    devam hocam maç 90 dk. sezon 34 maç sen hata yapma ötekiler mutlaka puan kaybı yaşayacak mesala başakşehir gs maçı berabere sen Trabzon maçına odaklan
    Cevapla
  • ali bozdemir 4 yıl önce Şikayet Et
    sen bu korkaklık la 3uncu bile olamazsın trabzonspor bizi gecer 3 olur ahanda buraya yazdım korkak bir necip sevdasi yuzunden gs macini verdin fenere tarihi fark atacagimiz macta degisiklik yapmayıp 3.3 e getirdin sen anca kucuk takimlarin kucuk maclarinin hocası olursun
    Cevapla
  • Öztürk 4 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon olmaktan vazgeçmez isen ikinci olmaktan da vazgeçmezsin. Benim anladığım bu. Yoksa üçüncü hatta dördüncü olma ihtimali de var.
    Cevapla
  • Milli 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan korkak hrrif gs macinda gorduk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle