Dilmen'den tepki: İnşallah son maçıdır

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında, Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği maçın ardından hakem Bülent Yıldırım'ı eleştirdi.

GİRİŞ 05.05.2019 21:40 GÜNCELLEME 05.05.2019 23:21
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında, Galatasaray Türk Telekom Stadı'nda Beşiktaş'ı konuk etti. Sarı-kırmızılı ekip, zorlu maçta rakibini 2-0 yendi ve zirvenin yeni sahibi oldu. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, derbinin hakemi Bülent Yıldırım'ı eleştirdi.

'İNŞALLAH SON MAÇIDIR'

Derbinin hakemini değerlendiren yorumcu Rıdvan Dilmen, "Bülent Yıldırım'a Allah uzun ömürler versin ama artık hakemlik falan yapmasın. Bana göre son derbisiydi ama inşallah son maçıdır" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 28
  • serdar can 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar da düşebileceğini tahmin etmezdim Rıdvan cigim.. Bu kadar da fanatik olma. Tarafsizda olmani beklemiyoruz ama ...
    Cevapla
  • mmert 4 yıl önce Şikayet Et
    Niye, bu yılkı Galatasaray Fenerbahçe maçlarından sonra, hakemler hakkında aynı yorumu yapmadın?
    Cevapla
  • hayrettin 4 yıl önce Şikayet Et
    bülent yıldırım artık gönül rahatlığıyla! emekli olabilir.....
    Cevapla
  • Cimbomlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan ne yapsın kendi takımı küme düşmemeye oynuyor.Acaba aynı yorumları Fenerbahçe maçı olsa yaparmıydı.
    Cevapla
  • canoğlucan 4 yıl önce Şikayet Et
    Top canerin ayakları arasından geçiyor ve yan hakem ile orta hakem değdi olarak değerlendiriyor. Bu her maç defalarca olan bir durum Dilmen.. ya ikinci gol.. BJK li oyuncular pozisyon almıyorsa, GS li "ben taç atıyorum BJKli oyuncular yerinize geçin" mi diyecek.. Sen uyarsaydın ya.. Penaltı pozisyonunda da oyuncular aynı hizada lakin iptal oldu, sen onu konuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle