Lucescu, Beşiktaş'a imza atarsa bir ilk olacak!

Rumen teknik adam Lucescu, daha önce, "İki kez aynı takıma gitmem" demesine rağmen, Beşiktaş'a dönerse bu prensibini ilk kez Kara Kartal için çiğneyecek.

Lucescu, Beşiktaş'a imza atarsa bir ilk olacak!
Lucescu, Beşiktaş'a imza atarsa bir ilk olacak!
GİRİŞ 27.04.2019 12:45 GÜNCELLEME 27.04.2019 12:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

12 Mayıs'ta yapılacak kongrede Fikret Orman'ın yeniden başkan seçilmesi halinde Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yerine gelmesi beklenen Lucescu hakkında Rumen basınında dün de önemli haberler vardı.

Rumenler, Luscecu'nun, Beşiktaş'la anlaşarak kendisi için çok önemli bir prensibi çiğnediğini iddia ettiler. Rumen teknik adamın sezon sonunda Siyah-Beyazlı kulübün başına geçerek, Rumen takımları için yapmadığı bir özveride bulunacağı da vurgulandı.

Lucescu'ya daha önce Rapid Bükreş ve Dinamo Bükreş'ten teklif geldiğini hatırlatan gazeteler, "Ancak Lucescu bunu kabul etmemişti. Çünkü, 'Asla daha önce başarılı olduğum yere dönmeme gibi bir prensibim var. Çünkü bunu yaparsanız daha önce yaptığınız başarılı işler karşınıza çıkar ve size acı verir' demişti. Şimdi Beşiktaş'a gidince bu sözünden geri adım atmış olacak" yorumu yaptılar.

YORUMLAR 3
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam tükenmiş. Haber değeri bile olmamalı.
    Cevapla
  • SENOL FRANCE 4 yıl önce Şikayet Et
    aman aman sakın gelmesin adam mı yok turkiyede. gerçek besiktasli istiyorum. şifo .rıza.veya sergen. üçünden biri. bize faydalı olur
    Cevapla
  • M~E~T~İN 4 yıl önce Şikayet Et
    Sergenin Lucescu'dan ne eksiği var kendi insanımıza değer vermeyi öğrenmeliyiz artık
    Cevapla