Beşiktaş'tan sürpriz karar! Sergen ve Lucescu...

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in milli takıma geçmesinin ardından siyah beyazlı ekipte Mircea Lucescu ve Sergen Yalçın'ın birlikte göreve geleceği öne sürüldü.

Beşiktaş'tan sürpriz karar! Sergen ve Lucescu...
Beşiktaş'tan sürpriz karar! Sergen ve Lucescu...
GİRİŞ 15.04.2019 11:39 GÜNCELLEME 15.04.2019 13:28
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta gelecek sezonun teknik direktörü için görüşmeler devam ederken, listede yer alan Mircea Lucescu ve Sergen Yalçın için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. 

 

 

Akşam Gazetesi'nin haberine göre Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni sezonun teknik direktör sorununu Mircea Lucescu ve Sergen Yalçın formülü ile çözdü.

Beşiktaş - Başakşehir maçını tribünden izleyen Mircea Lucescu'nun Beşiktaş ile anlaşmaya vardığı ve Aytemiz Alanyaspor'da görevini sürdüren Sergen Yalçın'ın yardımcılık konusunda ikna edildiği belirtildi.

 

 

TAYFUR HAVUTÇU GERİ DÖNÜYOR

Rumen teknik direktörün Türkiye A Milli Takımı'ndaki yardımcısı Tayfur Havutçu'nun da Beşiktaş teknik ekibine dahil olacağı, halihazırda Şenol Güneş'in yardımcısı olan Guti hakkında ise henüz karar verilmediği ifade edildi. Beşiktaş yönetiminin Sergen Yalçın ve Mircea Lucescu planı konusunda Fikret Orman'ı desteklediği öğrenildi. 

GUTİ NELER DEMİŞTİ?

İspanyol basınından Marca'ya özel röportaj veren Guti, "Tabii ki geri dönmeyi düşünüyorum ama Real Madrid'e dönmeden önce gelişmeye devam etmeliyim. Gelecek sezon teknik direktör olmak istiyorum. Birinci hedefim bu ama nerede olacağımı bilmiyorum. Beşiktaş'ta mutluyum. Beşiktaş, Türkiye'de tüm şampiyonluklar için mücadele eden bir kulüp. Süper Lig'de yarışmak kolay değil. İşler iyi gitmezse durum karmaşıklaşıyor." diye konuştu.

YORUMLAR 20
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    luce para vericekse gelsin. bizim ona vericek paramız yok. sergen e verin fırsat. bu takımı okur oynatır yenilebilir kazanır . zaman verin alt yapıdanda oyuncu çıkarsin 1 veya 2 sene şanpıyon olmasın ama takım gençleşsin. maliyetler düşsün. yabancı azalsın bizden yıldız çıksın. tabi şımaranı dizginleyin şaşırınca yıldızlar artis oluyor. çakma maystro oluyor oğuzhan gibi. yaşı geçiyor balonları sönüyor. varsa yoksa sergen yerli genç topcu. maliyet az . rekabet max seviye. fiko başkan sende az konuş. sanki sende havalandın bazen zarar veriyorsun. göze batıyon. gözlerden kaçmıyor.
    Cevapla
  • Dost 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaa luseckuda nedir bu kadarda pes sergen alın
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Tabi tabi,Demirören iddaa, Sergen Besiktas. Bazen diyorumki kendi kendime, Allahim bize bir kurtarici yolla, hepsini kökünden kazisin. Bunu bir kesime yönelik demiyorum, hepsi cünkü aynen. Parayi gören degisiyor. Ülkede 60 bin Mason var diyorlar, yani buna nedemeli ? Allahim bizi bunlar kurtar yarabbim.
    Cevapla
  • adamm 5 yıl önce Şikayet Et
    ben sergen olsam kabul etmem yatek ya hic
    Cevapla
  • adsız sofi 5 yıl önce Şikayet Et
    lucesku bitti yahuv.sergen yeter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle