Adriano'dan transfer itirafı! 'Gerçek şu ki...'

Beşiktaş'ın 34 yaşındaki Brezilyalı futbolcusu Adriano, Barcelona'dan eski takım arkadaşı Neymar, Barcelona kariyeri ve geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Adriano'dan transfer itirafı! 'Gerçek şu ki...'
Adriano'dan transfer itirafı! 'Gerçek şu ki...'
GİRİŞ 06.04.2019 11:01 GÜNCELLEME 06.04.2019 20:18

Brezilya basınına konuşan Adriano, Neymar ile üç hafta önce konuştuğunu belirtti.

 

 

"Neymar pişman..."

Adriano, Neymar'ın kendisine Barcelona'dan ayrıldığı için pişman olduğunu itiraf ettiğini söylerken, "Neymar ile üç hafta önce konuştum. Barcelona'dan ayrılan hepimiz bir bakıma pişmanız." şeklinde konuştu.

 

 

"Barcelona tüm kulvarlarda favori"

Neymar ile birlikte iki sezon birlikte forma giyen Adriano, Barcelona'yı takip etmeyi sürdürüyor. Adriano, "Barcelona yoluna üç kulvarda devam ediyor ve üçünde de favori konumunda. Barcelona'ya gelişim, kariyerimin en önemli anlarından biriydi." dedi.

"İspanya'dan teklif..."

Beşiktaş ile olan kontratı sezon sonunda devam eden ve ayrılması da gündemde olan Adriano, geleceği hakkında da konuştu. Brezilyalı futbolcu, İspanya'ya dönebilme ihtimali ile ilgili, "Gerçek şu ki, dönmek isterdim. Ama gelecekte ne olacağını göreceğiz, kulüple olan yenileme görüşmeleri bir yandan sürerken bir yandan da teklifler alıyorum. Şu an için, İspanya'dan bir teklif yok." ifadelerini kullandı. (Ajansspor)