Avrupa devleri peşindeydi! Beşiktaş İstanbul'a getirdi

Beşiktaş, Avrupa takımlarının gözdesi olan Ajdin Hasic'i ailesiyle birlikte İstanbul'a getirdi. 7 Ekim'de 18 yaşına girecek olan Hasic ile o tarihte sözleşme imzalanacak.

Avrupa devleri peşindeydi! Beşiktaş İstanbul'a getirdi
Avrupa devleri peşindeydi! Beşiktaş İstanbul'a getirdi
GİRİŞ 25.03.2019 12:11 GÜNCELLEME 25.03.2019 12:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Yönetimi, devre arasında yarım kalan transfer operasyonunu tamamladı. Siyah-Beyazlılar ocak ayında hukuki nedenler dolayısıyla kadroya katamadığı Dinamo Zagreb'in 17 yaşındaki genç yıldızı Ajdin Hasic'i İstanbul'a getirdi.

 

 

Siyah-Beyazlı idareciler Ekim'in 7'sinde 18 yaşına girecek ve sözleşme hakkı doğacak olan genç oyuncuyu ailesiyle birlikte bir otele yerleştirildi.

Hasic çalışmalarını bireysel olarak yaptığı idmanlarla sürdürüyor. 18 yaşına girmesiyle Bosnalı yıldız profesyonel sözleşmeye imza atacak.

 

 

REAL VE JUVENTUS İLGİLENİYORDU

Bosna Hersek doğumlu sol ayaklı oyuncu, sağ kanat ve forvet oynayabiliyor. Hasic bu sezon Dinamo Zagreb 2 takımında 6 maçta 1 gol atmayı başardı. Yetenekli oyuncuyu Avrupa'dan çok sayıda kulüp takip ederken, daha önce Dortmund, R.Madrid, Juventus, Benfi ca ve Leipzig'in kulübüne resmi teklif yaptığı gelen bilgiler arasında. Kartal, bu hamlesiyle gelecek adına önemli bir yıldız adayını kadrosuna katmış oldu. (Akşam)

YORUMLAR 7
  • kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    hasici kaçırmışmı bjk. uefadan ceza gelebilir.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bunlara ne zaman dur diyecek ha bire borçlanıyorlar .Yarın başkanları ve yönetenler kaçar gide kulüpler devletin ve bizim başımıza borç bela kalır.Batık banka gibi.
    Cevapla
  • S.şahin 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazık olur gerçekden yetenekli ise,burada kaybolur gider,,Fener’de Salih uçan BJK de muhammed ve daha niceleri Avrupa olsalardı başarının zirvesinde olacakken şimdi neredeler,,?
    Cevapla
  • aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    uefa kurallarina aykiri bjk yi sikayet edin zorla insanlari rüsvet vererek alikoymaktalar
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    sen onu kendi kulübüne anlat gs bu işleri iyi bilir
    Cevapla
  • Quaresma 5 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he Real Juve ilgileniyordu bjk kapti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle