Şenol Güneş: Kagawa 35'ine kadar oynar

Beşiktaş'ın 30 yaşındaki Japon yıldızı Kagawa için Şenol Güneş, "Kagawa 35'ine kadar oynar. Doğal bir yeteneği var" dedi.

Şenol Güneş: Kagawa 35'ine kadar oynar
Şenol Güneş: Kagawa 35'ine kadar oynar
GİRİŞ 15.03.2019 11:58 GÜNCELLEME 15.03.2019 12:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, uzun bir aradan sonra Japonya Milli Takımı'na davet edilen 30 yaşındaki yıldız Shinji Kagawa hakkında Japon basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Tecrübeli çalıştırıcı, "Kagawa 35'ine kadar oynar. Doğal bir yeteneği var. Doğrusu ona pek fazla katkım olmadı" diye konuştu. Güneş, 'Kagawa ile Adem Ljajic birlikte oynar mı' sorusuna ise "Kondisyonları daha iyi olursa onları daha uzun süre birlikte oynatmayı düşünürüm" diye yanıt verdi.

 

 

MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ

Son olarak Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda Belçika'yla oynanan ikinci tur maçında Japonya formasını giyen 30 yaşındaki yıldız, o tarihten bu yana milli takım kadrosuna alınmıyordu. Milli takım daveti sonrası Twitter üzerinden bir açıklama yapan Kagawa, "Deneyimimi takıma yansıtmak için elimden geleni yapacağım" dedi. Japonya, 22 ve 26 Mart'ta Kolombiya ve Bolivya ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Nagatomo ise sakatlıktan dolayı kadroda yok. (Akşam)

 

 

YORUMLAR 2
  • ediz 5 yıl önce Şikayet Et
    doğal evet bunların yapısı bu geç yaşta yaslanıyolar kısa ve atletler
    Cevapla
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    senin kime ne katkın olduki besiktasin sana katkisi oldu aldin makine gibi takimi 4 senede darmadagin ettin
    Cevapla