Fikret Orman soyunma odasına indi!

Beşiktaş'ın 3-2 kazandığı Konyaspor maçında ve sonrasında taraftarların gösterdiği tepkinin ardından sıcak bir gündem oluştu. Şenol Güneş'in istifayı düşündüğü belirtilirken, başkan Fikret Orman soyunma odasına indi.

Fikret Orman soyunma odasına indi!
Fikret Orman soyunma odasına indi!
GİRİŞ 10.03.2019 22:10 GÜNCELLEME 11.03.2019 09:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Konyaspor'u 3-2 mağlup ettikleri mücadelede taraftarların gösterdiği tepki nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşadı.

 

 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile yöneticiler Ahmet Ürkmezgil ve Ahmet Kavalcı, soyunma odasına indi ve A Milli Takım ile anlaşan ve tepkiler nedeniyle istifayı düşünen Şenol Güneş ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Takıma da kısa bir konuşma yapıldı.

Güneş, yapılan görüşmenin ardından istifayı kesinlikle düşünmediğini belirtti ve görevine sezon sonuna kadar devam kararını değiştirmedi.

 

 

YORUMLAR 1
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence Beşiktaş'ta aklı başında olan tek kişi Fikret başkan kaldı ki Şenol hoca şimdi gönderildi veya gitti hocasızlığın adı her ne olacaksa Beşiktaş'a bir fayda getirmeyeceği gibi alel acele getirilecek bir teknik direktörde Beşiktaş'a ne kadar faydasının dokunacağı da ayrı bir muamma.
    Cevapla