Beşiktaş'tan 5 gollü galibiyet!

Devre arası kampını Antalya'da sürdüren Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş, hazırlık karşılaşmasında Spor Toto 1. Lig temsilcisi Afjet Afyonspor'u 5-1 yendi.

GİRİŞ 09.01.2019 19:20 GÜNCELLEME 09.01.2019 19:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'nde sürdüren Beşiktaş, kamp yaptığı otelin sahasında oynanan karşılaşmaya, Utku Yuvakuran, Gökhan Gönül, Vida, Isimat-Mirin, Hüseyin Seyligli, Necip Uysal, Medel, Oğuzhan Özyakup, Quaresma, Lens ve Larin ilk 11'i ile çıktı.

 

 

Karşılaşmanın ilk yarısını Afjet Afyonspor, 45. dakikada Emre Öztürk'ün attığı golle 1-0 önde tamamladı.

Beşiktaş, maçın ikinci yarısına Gökhan Gönül'ün yerine Fatih Aksoy, Hüseyin Seyligli'nin yerine Dorukhan Toköz, Quaresma'nın yerine Güven Yalçın ve Oğuzhan Özyakup'un yerine Ljajic değişiklikleri ile başladı.

 

 

Siyah beyazlı ekip, 48 ve 53. dakikalarda Larin, 51. dakikada Ljajic, 79. dakikada Fatih Aksoy ile 90. dakikada Babel'in golleriyle karşılaşmadan 5-1 galip ayrıldı.

YORUMLAR 4
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Dengimizle hazirlik maci yapmisiz. Yonetim ve teknik heyet cok rezil bir performans sergiliyor buda futbolculara yansiyor. Yonetim istifa. Senol ile 3 yillik kontrat imzalamak neden teklif edildi? Ustelik biz taraftarlar buyuk tepkiler vermisken? Bence fikret ve ekibi fetullah icin calisiyo. Bitirdiler BJKmizi.
    Cevapla
  • Eyvallah 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence sen Paranoyaksın!!!
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    oldu olcak ego sporla yapsaydı
    Cevapla
  • Çarşı 5 yıl önce Şikayet Et
    Senin takımın barcelonayla mı oynuyor?
    Cevapla