Beşiktaş yeni stoperini Hollanda'da buldu

​Beşiktaş, PSV Eındhoven'dan Fransız stoper Nicolas Isimat Mirin'i transfer etmek istiyor. Siyah Beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş'in onay verdiği 27 yaşındaki oyuncu konusunda Hollanda kulübü ile görüşmelere başladı.

Beşiktaş yeni stoperini Hollanda'da buldu
Beşiktaş yeni stoperini Hollanda'da buldu
GİRİŞ 04.01.2019 16:16 GÜNCELLEME 04.01.2019 16:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış


Beşiktaş yeni stoperini Hollanda'da buldu. Pepe'nin ayrılığı sonrası savunma hattına yeni bir oyuncu katmak isteyen Siyah Beyazlılar, PSV Eindhoven forması giyen Nicolas Isimat Mirin için temaslara başladı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in onay verdiği Fransız stoper için Hollanda kulübü ile yapılan ilk görüşme olumlu sonuçlandı.

Bonservis bedeli konusunda PSV Eindhoven ile anlaşma aşamasına gelen Beşiktaş yönetimi, transferi kısa süre içinde tamamlayıp, 27 yaşındaki oyuncuyu Antalya kampına dahil etmeyi planlıyor.

Rennes altyapısından yetişen Mirin, Fransa'da Valencienne ve Monaco formaları giydikten sonra 2014 yılında PSV Eindhoven'a transfer oldu.

Son iki sezonda da 37 maça çıkan 1.87 boyundaki Fransız savunmacı, PSV Eindhoven ile 3 Hollanda Ligi şampiyonluğu ve 2 Hollanda Süper Kupası zaferi yaşadı.

Bu sezon 6 maçta görev alan Mirin, 1 gol attı. 

27 yaşındaki oyuncu sezon başında da Beşiktaş'ın gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. (NTV Spor)

YORUMLAR 2
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    U20 u21 farkli ulkelerin milli takim oyuncularina yonelinsin.
    Cevapla
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş marceloyu sattigi gun takimin butun ayarlarinin bozulmasinin baslangicini yapti daha cok ararlar stoper
    Cevapla