Menajeri Beşiktaş'ı açıkladı! Anlaştık!

Mustafa Akbaş'ın menajeri Mustafa Özkan, futbolcusu hakkında çıkan Beşiktaş iddiaları hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Menajeri Beşiktaş'ı açıkladı! Anlaştık!
Menajeri Beşiktaş'ı açıkladı! Anlaştık!
GİRİŞ 02.01.2019 20:28 GÜNCELLEME 02.01.2019 20:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor ile sözleşmesini fesheden ve ismi Beşiktaş ile anılan Mustafa Akbaş için menajeri Mustafa Özkan'dan açıklamalar geldi.

 

 

Mustafa Akbaş'ın menajeri Mustafa Özkan Haber61'e açıklamalarda bulunarak futbolcusu için Beşiktaş'la anlaştıklarını ve beklemede olduklarını söyledi. Özkan, Beşiktaş'ın önce yıldız transferleri açıkladıktan sonra Mustafa Akbaş'a imza attırmayı hedeflediğini kaydetti.

''BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞTIK''

 

 

Mustafa Özkan basında çıkan iddialarını doğrulayarak ''Beşiktaş iddiaları doğru. Beşiktaş ile görüştük, rakamsal olarak da anlaştık. Ancak şöyle bir şey var; büyük takımlar önce hedef transferleri yapmak, sonra yerli oyuncuları almak istiyorlar. Bu yıllardır böyledir. Önce bir - iki öne çıkan transfer yaparlar sonra yerli oyuncu transferi yaparlar. Bir anlamda tepki çekmemek için bunu yaparlar , amaçları da bu yönde. Görüşmemizin sonrasında "Bekle" dediler bize. Şuan bekleme aşamasındayız. Daha fazla bekler miyiz onu bilemiyorum 1-2 gün içinde belli olur. Rakam olarak da daha Anadolu'da kazanacağı rakamdan daha iyisine anlaştık, bekliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • Mesutbaba@gmail.com 5 yıl önce Şikayet Et
    Menejeri ancak onu Beşiktaş'a yamamak için nabız yokluıyo... Eren Derdiyok ve Olcay Şahan varken bu bedavacıyı kim alır ! hem de milyon eurolara...! bunu alırsak ikinci lige bile satamayız.... bunu her aklı başında kişi bilir.
    Cevapla
  • trabzonsporlu 5 yıl önce Şikayet Et
    hakkında hayırlısı inşallah mustafa kardeş
    Cevapla
  • M.ALI 5 yıl önce Şikayet Et
    eyvah eyvah eyvah..!!!
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Akbaşmı beşiktaş kümeye :)))))
    Cevapla