Beşiktaş'ta flaş karar! 4 isim kadro dışı!

Beşiktaş'ta Tolgay Arslan, Tolga Zengin, Vagner Love ve Gökhan Töre Antalya kampı kadrosuna alınmadı. Gelen ilk haberlerde kadroda olmadığı belirtilen Ricardo Quaresma ile Cyle Larin, yapılan toplantı sonucu kadroya dahil edildi.

Beşiktaş'ta flaş karar! 4 isim kadro dışı!
Beşiktaş'ta flaş karar! 4 isim kadro dışı!
GİRİŞ 02.01.2019 13:30 GÜNCELLEME 02.01.2019 15:54
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış


Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş; Tolga Zengin, Gökhan Töre, Tolgay Arslan ve Vagner Love Antalya kamp kadrosuna almadı. Gelen ilk haberde kadroda olmayan Quaresma ve Larin ile yapılan toplantı sonucu iki oyuncu kadroya dahil edildi.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 26 puanla 7. sırada tamamlayan Beşiktaş, 2. yarı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla başlayacak. İlk yarının son maçını 22 Aralık'ta Kasımpaşa ile oynayan ve karşılaşmadan 4-1'lik skorla mağlup ayrılan siyah-beyazlılar hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla başlayacak. İlk yarının son maçını 22 Aralık'ta Kasımpaşa ile oynayan ve karşılaşmadan 4-1'lik skorla mağlup ayrılan siyah- beyazlı ekibe, teknik direktör Şenol Güneş tarafından 11 gün izin verilmişti. Yarın Antalya'da toplanacak olan Beşiktaş, 14 Ocak tarihine kadar Belek bölgesinde hazırlıklarını devam edecek. Siyah-Beyazlılar devre arası kampında 3 tane de hazırlık maçı yapacak.

 

HAZIRLIK MAÇI PROGRAMI

Beşiktaş, ilk olarak 8 Ocak Salı günü Hollanda 2. Lig takımlarından Helmond Sport ile karşı karşıya gelecek. Gloria Sports sahasında oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak.

 

 

Beşiktaş, daha sonra 11 Ocak Cuma günü Bundesliga 2. Lig ekiplerinden Greuther Fürth ile aynı sahada saat 17.00'de karşılaşacak. 

Siyah-beyazlılar son sınavını ise Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb ekibine karşı verecek. Karşılaşma, 14 Ocak Pazartesi günü yine aynı sahada saat 17.00'de yapılacak. (NTV Spor)

YORUMLAR 13
  • kara kartal sevdam 5 yıl önce Şikayet Et
    şenol hocam tolgay 'a bırakma ne olur. hayatının hatasını yaparsın. onu yollayana kadar oğuzhanı yolla şenol hoca.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Senol hocanin bir bildigi vardir.
    Cevapla
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    yapılan toplantı sonucu itiraz edenler sayesinde senol hoca burda kafana gore adam afaroz edemezsin denmistir makina gibi işleyen takimi alıp bu hallere getiren şenol güneş git artık bu takımdan
    Cevapla
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    senol hocayı kadro dışı bırakın bu kadro bu sene sampiyon olur
    Cevapla
  • KaraKartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesin kadro dışı kalması gereken isim yeniden dahil edilmiş. Quaresma gibi artiste fazla taviz vermemek lazım yoksa şımarttıkca şımarır. Zaten ipin ucu çoktan kaçtı ama inşAllah gönderilir artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle