Adem Ljajic'e İtalya'dan talip çıktı

Beşiktaş'ın sezon başında Torino'dan kiralık olarak renklerine bağladığı Adem Ljajic için AC Milan'ın devreye girdiği yazıldı

Adem Ljajic'e İtalya'dan talip çıktı
Adem Ljajic'e İtalya'dan talip çıktı
GİRİŞ 31.12.2018 16:56 GÜNCELLEME 31.12.2018 16:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın sezon başında Torino'dan kiralık olarak renklerine bağladığı Adem Ljajic için AC Milan iddiası geldi. Gazzetta dello Sport'un iddiasına göre, Milan'ın hedefinde Ljajic, Marko Pjaca ve Kevin Prince Boateng var.

 

 

FFP sıkıntısı nedeniyle kiralık transferlere ağırlık vermek isteyen İtalyan temsilcisi, listesinde Beşiktaş'tan Ljajic'i de alırken, Sırp oyuncunun İtalya'da yeni bir maceraya yelken açabileceği vurgulandı.

Milan Sportif Direktörü Leonardo, transfer konusunda UEFA'nın ciddi yaptırımlarda bulunduğunu açıklarken, "Ekim ayında bir transfer yaptık, hemen UEFA'dan bu tarz yatırımlara karşı olduklarına dair mektup geldi. Bazı oyuncular ayrılacak ve oyuncu almayacağız. İstemediğimiz için değil, yapamayacağımız için alamayacağız" sözlerine yer vermişti. Çizme basını ise Milan'ın kiralık formülleri üzerinde durduğunu bildirdi.

 

 

LJAJIC İÇİN 1 MAÇ KALDI

Beşiktaş'ın sezon başında İtalya'nın Torino ekibinden kiralık olarak kadrosuna kattığı Adem Ljajic'in tapusunu almak için 1 maç kaldı. Kiralama bedeli haricinde 5 milyon 250 bin Euro daha ödeyecek ve yıldız futbolcunun tapusunu alacak. Kartal bu parayı Lens transferinde olduğu gibi sezon sonu ve taksitler halinde ödemeye başlayacak. 27 yaşındaki oyuncu ikinci devrenin ilk maçında Akhisar'a karşı forma giydiği takdirde opsiyon devreye girmiş olacak.

Maddi sıkıntı içerisinde olan ve 2019 operasyonu ile birçok futbolcusu ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş'ın Ljajic konusunda nasıl bir rota çizeceği şimdiden merakla beklenmeye başlandı

YORUMLAR 3
  • Mobil 5 yıl önce Şikayet Et
    Iyı degıl besıktas ısını gormez varsa teklıf hemen gonderın
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam beş para etmez Beşiktaş'ın acil göndermesi lazım neyi ne zaman yapacağını bilmeyen bir oyuncu
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın beşiktaşla uğraşmayı
    Cevapla