Beşiktaş'ta sürpriz Fabri gelişmesi! Ocak'ta...

Süper Lig'de 23 gol yiyen Beşiktaş'ta yönetim temizliğe kaleden başlıyor. Yöneticiler, iki sezon 'Beşiktaş ruhu'na yakışan şekilde formayı terleten Fabri'yi geri getirmek için düğmeye bastı. İngiltere'de mutsuz olan İspanyol eldiven de dönmeye hazır. Lorius Karius ile yollar ayrılabilir.

Beşiktaş'ta sürpriz Fabri gelişmesi! Ocak'ta...
Beşiktaş'ta sürpriz Fabri gelişmesi! Ocak'ta...
GİRİŞ 27.12.2018 11:07 GÜNCELLEME 27.12.2018 11:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, "Beşiktaş ruhu olmayanların takımda yeri yok" açıklamalarının ardından yönetim düğmeye bastı. Siyah-beyazlı takımda ilk sürpriz kaleden başlayabilir.

 

 

LORIUS KARIUS İLE YOLLAR AYRILABİLİR

Temizliğe kaleden başlayacak olan Siyah-Beyazlı yönetim, bu sezon başında Liverpool'dan büyük umutlarla kiralanan ancak bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Loris Karius'un sözleşmesini feshedecek. Spor sayfalarından çok magazinsel haberlerle gündeme gelen Karius'un boşluğu ise yazın Fulham'ın yolunu tutan Fabricio Agosto Ramírez ile doldurulacak.

 

 

SADECE 2 MAÇTA OYNADI

Siyah-beyazlılar'da iki sezon 'Beşiktaş ruhu'na yakışan şekilde formayı terleten Fabri'nin İngiltere'de mutsuz olduğunu bilen yönetim, İspanyol eldiveni sezon sonuna kadar kiralama teklifini sunacak. Fulham cephesi de 6 milyon euroya sezon başından kadrosuna kattığı 31 yaşındaki eldiveni gözden çıkarmış durumda. Premier Lig'in ilk 2 haftasında 11'de sahaya çıkan ve 5 gol yiyen Fabri'den istediği verimi alamayan Londra ekibi, 31 yaşındaki kaleciyi elden çıkarmanın planlarında. (Güneş)

YORUMLAR 2
  • sırdar 5 yıl önce Şikayet Et
    geri gelmeli karuis la bu iş yürümeyecek
    Cevapla
  • bbbb 5 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle geri alinmali Fabri baş taci
    Cevapla