Pepe Katar yolunda! Sürpriz talip...

Beşiktaş'la bu sezon sonunda mukavelesi bitecek olan Portekizli Pepe'ye, Katar'ın Al Gharafa takımı talip oldu.

Pepe Katar yolunda! Sürpriz talip...
Pepe Katar yolunda! Sürpriz talip...
GİRİŞ 09.12.2018 11:22 GÜNCELLEME 09.12.2018 11:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'la bu sezon sonunda mukavelesi bitecek olan Portekizli Pepe'ye, Katar'ın Al Gharafa takımının teklifte bulunduğu belirtildi.

 

 

Beşiktaş'ın ocak döneminde satıp, para kazanmayı düşündüğü Portekizli yıldızı Al Gharafa'nın Fransız Hocası Christian Gourcuff'un çok istediği öğrenildi. Katar Ligi'nde 6. Sırada bulunan Al Gharafa'da, Galatasaray'ın Hollandalı eski yıldızı Sneijder de forma giyiyor.

Pepe'ye sezon başında Southampton teklif yapmış, 35 yaşındaki Pepe son döneminde İngiltere Premier Lig'den gelen bu teklifi değerlendirmek istediğini yönetime iletmişti. Ancak lige şampiyonluk parolasıyla giren Beşiktaş bu transfere onay vermemişti. (Akşam)

 

 

YORUMLAR 1
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Su Kulüblerimiz inati biraksa ve Takimlari sermayeye acsa, Süper Lig bir kac yil icinde Premier League gibi güclenir. Kulübler vakif olmaktan cikacak, yöneticiler ve baskanlar kulübleri soyamiyacak. Basariyla birlikte Ülkeye huzur gelecek ve insanlar komplekslerden kurtulacak. Markalarimizi daha iyi dünyada pazarlayabilecegiz ve dünya genelinde Türk takimlarini destekleyen insanlar artacak. Tabiki mevcut düzenin yikilmasini istemeyenler var ..
    Cevapla