Vodafone Park'ta protesto! Şenol Güneş'ten sürpriz

Beşiktaş'ın sahasında Sivasspor'a 2-1 mağlup olmasının ardından tribünler yönetim ve futbolcuları protesto ederken, Teknik Direktör Şenol Güneş, maçın ardından bütün takımı sahaya çağırdı ve tribünlere götürüp taraftarlardan özür diledi.

Vodafone Park'ta protesto! Şenol Güneş'ten sürpriz
Vodafone Park'ta protesto! Şenol Güneş'ten sürpriz
GİRİŞ 11.11.2018 23:08 GÜNCELLEME 11.11.2018 23:09
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın sahasında Sivasspor'a 2-1 kaybetmesinin ardından tribünler başta yönetim ve başkan Fikret Orman olmak üzere futbolcuları protesto etti.

 

 

Maçın ardından tribünlerden büyük tepki gelirken Ricardo Quaresma, takım arkadaşlarının soyunma odasına gitmesine engel oldu ve takımı tribünlere götürmek istedi.

Quaresma'nın ardından teknik direktör Şenol Güneş de futbolcuları sahaya çağırdı.

 

 

Takım sahaya geri dönerken, siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş tribünlere el sallayarak özür diledi.

YORUMLAR 20
  • Osmanlı Kartalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Seyirci, takımına ancak bu kadar zarar verir. Dakika 50, protesto edip oyuncuları paniklettiler. Taraftar iyi günde değil, kötü günde takımın yanında olur. Bizimkiler iyi gün dostu.
    Cevapla
  • Mahmut Akar 5 yıl önce Şikayet Et
    Devamını bekleriz,
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Oğuzhan kötü adem hiç oynamıyor kötğ bile diyemiyorum bu muymuş çok iyi oyuncu. Atiba nın refleksleri bitmiş önündeki topa tepki veremiyor. Babel zam alamadığından beri top oynamıyor ben olsam gençlerle yola devam ederim zaten bu sene gitti artık ilk 5 bile zor. Orta sahayı medel dorukhan ve 3. Oyuncu bulamadım. Malesef yok. Forvette güven ve mustafa da ilk 11 olmalı her zaman
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bırak bu işleri hoca özür dileyince düzelen bişey yok
    Cevapla
  • Beşiktaş liyiz 5 yıl önce Şikayet Et
    oguzhandan kaptanlik ve 10 numara acil alınmalı,is farkli noktata gidio!!!
    Cevapla
  • Osmanlı_Torunu 5 yıl önce Şikayet Et
    oğuzhan aslında 10 numara değil adamı biz 10 numara görmek istiyoruz. ön libero olarak ofansa fazla yardım ettiğinden 10 numaralık işler yaptığından biz 10 numara olmasını istiyoruz. Eski yerinde olması gerekiyor. gol atmaktan daha çok gol attıracak bir yapısı var. Ben taraftarı anlayamıyorum. Bir insan kendi malını kötüler mi ? eğer senin işine yaramıyorsa başka sebeplerden dolayı oynatmazsın. Göndereceğin zamanda iyi paraya gönderirsin. Şenol güneş aptal adam mı ki bu adamı de oynatıyor.Daha iyisi yok demek ki. Bizim takım baskı altında oynayamıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle