Loris Karius'a uyarı! 'Kimseye mesaj atma'

Beşiktaş'ta Liverpool'dan kiralanan Alman kaleci Lorius Karius'a tepki geldi. Bu arada Şenol Güneş de Karius'u performansından dolayı uyardı.

Loris Karius'a uyarı! 'Kimseye mesaj atma'
Loris Karius'a uyarı! 'Kimseye mesaj atma'
GİRİŞ 05.11.2018 12:10 GÜNCELLEME 05.11.2018 12:12
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

 

 

 

İngiltere'nin Liverpool takımından kiralanan Alman kaleci Loris Karius, yediği gollerle eleştiriliyor. Transfer olmasının ardından kaleyi Tolga Zengin'den alan Karius, şu ana kadar 11 resmi karşılaşmada görev aldı. Alman file bekçisi, söz konusu karşılaşmalarda 16 gol yedi.

"KARIUS, SEN KİMSEYE MESAJ ATMA"

 

 

Başakşehir mağlubiyetinin sorumlusu olarak gösterilen Karius hakkında konuşan yazarımız Ali Ece, 'Karius şu andan itibaren kimseye mesaj atmamalı. Başakşehir performansını hiç beğenmedim. Geçen sene bu zamanlarda Liverpool'da oynarken daha formdaydı. Adam geceleri dinlenmiyor. Emniyet amiri gibi geceleri dışarıda" dedi.


BEŞİKTAŞ'TA KARIUS'A UYARI!

Siyah-Beyazlılar'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'dan 2 sezonluğuna kiraladığı Loris Karius, Beşiktaş formasıyla ortaya koyduğu performansla bekleneni bir türlü veremedi.

Alman file bekçisi son olarak önceki gün Başakşehir'le oynanan karşılaşmada yediği golle taraftarını üzdü. Teknik direktör Şenol Güneş'in, Başakşehir maçı sonrasında Karius'la görüşüp tecrübeli isim uyardığı kaydedildi.

YORUMLAR 5
  • SMS 5 yıl önce Şikayet Et
    sen mesaj atma atanların işini bozuyorsun :d haahahah bu ne ya 1 SMS 1000 NASİHATTEN IYIDIR
    Cevapla
  • rize53 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam o Topu nasıl tutacak, atıba rakibi boş bırakıyor.
    Cevapla
  • engin44a 5 yıl önce Şikayet Et
    gazozcu laris diyeceksiniz
    Cevapla
  • Vn.... 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka yan top geliyo 5 tane bjk li bi araya toplanmış basaksehirli boş topa vurmuş kaleci ne yapsin hata bizim topcularda bjk acil yapilanmali
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Angora tavşanımısın sen bu ülkede terbiyeli olacaksın ona buna mesaj nedir kardeşim beşiktaş gibi edebi yüksek bir camianın mensubu edepli olur ...
    Cevapla