Şenol Güneş: 'Taraftarın tepkisi...'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 4-2 mağlup oldukları Genk maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

GİRİŞ 26.10.2018 00:35 GÜNCELLEME 26.10.2018 08:25
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İşte Şenol Güneş'in yayıncı kuruluşa yaptığı açıklama:

"İlk yarı özellikle oyun formatı olarak düşündüğümüz şekilde oynamaya çalışırken, ilk golde taç itirazımız vardı. Rakibin karakteri hızlı hücumdu. Bunları iyi değerlendirebiliyorlar. Oyun olarak kontrollü oynamaya çalışan rakip, golle daha da kontrollü oynamaya çalıştılar. İkinci yarıda da aynı şekilde goller buldular.

 

İkinci yarı pozisyonlar ürettik ama basit hatalar yaptığımız goller yedik. Bizim için kötü bir oyun, kötü bir sonuç. Takım ilk yarı oyun disiplininden çok kopuktu. Rakip goller bulunca morali ve gücü arttı. Bizim isteklerimiz kontrolsüz olunca düşündüğümüz oyunu sahaya yanıstamadık."

"TEPKİLERİ, SEVGİLERİ VE BEKLENTİLERİNDEN"

"Tabii, onlar üzüldüler. Üzgünlükleri, sevgilerini ve tepkilerini de abartılı kullanabiliyorlar. Bugün de öyle oldu. Sevdikleri oyunculara tepki göstermeleri, beklentilerinden."

"TESLİM OLUP, YIKILIP, SAVAŞMAZSAK..."

Bu kulüp yönetimiyle başkanıyla taraftarıyla bir bütün. Biz bir ekibiz. Kazandığımızda da, kaybettiğimizde de böyledir. Bugün hatalar benimdir.Geçmişi konuşmak yerine ne yapacağımızı konuşmak lazım. İsteğimizi, oyunumuzu sahaya yanıstamadık. Eleştireceğiz, değiştireceğiz. Bunun altında kalkacağız.

Teslim olup, yıkılıp, savaşmayan bir takım olursanız büyük olamazsınız. Bu mağlubiyetten sonra daha inançlı, daha sabırlı, birlikte gitmemiz gerekiyor. Herkesin takımın başarı için çalışacağını düşünüyorum. Yanlışlar yaparsak daha kötü duruma düşeriz. Bunu yapanlara izin vermemek lazım."

YORUMLAR 12
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş ikinci yarıya kadar düşe kalka yoluna devam edecek ikinci yarıda şampiyon Beşiktaş'ın temelleri atılacak ben buna yürekten inanıyorum. Bu konuda Şenol hoca ve yönetime sonuna kadar güveniyorum. UEFA Avrupa Ligine gelirsek de bu gruptan çıkma şansımız halen devam ediyor ve gruptan da çıkacağımıza inanıyorum. İnşallah bu haftaki Rize maçı tırmanışa geçme maçımız olacak.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Anlam veremiyorum hocayla alakası yok , takım yaşlı , futbola doymuş çok oyuncu var , Bu sene Ligi 5 . Bitiririz UEFA gruptan çıkamayız böyle devam ederse
    Cevapla
  • TÜRKİYEM 5 yıl önce Şikayet Et
    1 tane genç oyuncu kazandıramadın bu takıma.hep hazırcısın.transfer gelsin oynatayım.bak fatih terime örnek al.cocu bile birilerini kazanmaya çalışıyor.büyük hocalık bu değil.
    Cevapla
  • Musti 5 yıl önce Şikayet Et
    Kovulmak için elinden geleni yapıyor daha ne yapsın
    Cevapla
  • H.Tahsin GÜNAYDIN 5 yıl önce Şikayet Et
    Bütün sorun Şenol Güneş ve Fikret Orman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle