Yasin Öztekin Beşiktaş'ı pişman etti!

Galatasaray ile yollarının ayrılmasının ardından Beşiktaş ile görüşen ve daha sonra Göztepe'ye transfer olan Yasin Öztekin gösterdiği performans ile damga vurdu.

Yasin Öztekin Beşiktaş'ı pişman etti!
Yasin Öztekin Beşiktaş'ı pişman etti!
GİRİŞ 11.10.2018 12:26 GÜNCELLEME 11.10.2018 12:27
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş sezon başında iki isim üzerinde durmuştu... Bunlardan biri Burak Yılmaz diğeri ise Yasin Öztekin'di. Burak'la görüşmeler son güne kadar sürerken, Yasin'e ise yönetimden veto gelmişti.
 
Beşiktaş'ı uzun süre bekleyen ama karşılık alamayan Yasin, transfer olduğu Göztepe'de ise kariyerinin en verimli günlerini yaşıyor. Güneş ise bedelsiz olarak transfer edilebilecek Yasin'in alınmaması nedeniyle mutsuzluğunu dile getiriyor.
 
TÖRE'DE BÜYÜK DÜŞÜŞ

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Beşiktaş'ta, İngiltere'den geri dönen Gökhan Töre'den beklentiler hayli yüksekti.
 
Geçtiğimiz yıl West Ham United'a kiralanan 26 yaşındaki futbolcunun piyasa değerindeki düşüş ise dikkat çekici seviyelere gelmiş durumda.
 
Töre'nin geçtiğimiz yıl 14 milyon euro olan piyasa değeri, bu dönemde 3 milyon euro seviyesine kadar geriledi. Süper Lig'de piyasa değeri düşen futbolcular arasında da Gökhan Töre ilk 3'te yer aldı.
 
Arda Turan ve Roberto Soldado'nun ardından ligde değeri geçen yıla oranla en fazla düşen 3. futbolcu Gökhan Töre oldu. (Fotomaç)
 

YORUMLAR 6
  • Ruhi 5 yıl önce Şikayet Et
    2 gol attı ve pişman oldu öyle mi? Beşiktaş böyle küçük bir kulüp yani
    Cevapla
  • Eyvallah 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş asla pişman olmaz , Yasin büyük takım oyuncusu değil.. Kayseri Erciyeste ikende böyle idi , Gs ye geldi bi varlık gösteremedi...
    Cevapla
  • enişte 5 yıl önce Şikayet Et
    çok pişman beşiktaş çok.
    Cevapla
  • Rebelboy1903 5 yıl önce Şikayet Et
    Yasin Öztekin Bulunduğu Klüpte Oynayabilecek Kapasitede Bir Futbolcu, Şekil A Vagner Love 2 Sezon Gol Kralı Olan Adamdan Eser Var mı Beşiktaş da Yok Niye Çünkü Beşiktaş'ın Ayarında Değil... Yasin de Böyle
    Cevapla
  • sedat 5 yıl önce Şikayet Et
    Yasin'i kadroda her gördüklerinde yine mi Yasin? diyen Galatasaraylılar utansın. Adam çok fazla teknik değil, ama gücünün sonuna kadar savaşan bir futbolcu. Feghouli vs. ile Galatasaray'ın keyfini çıkarın. Galatasaray'da sürekli forma giydiği zamanlarda neredeyse bir forvet kadar gol atıyordu.
    Cevapla
  • aslan 47 5 yıl önce Şikayet Et
    kaçırdığı golleri izle anlarsın o zaman niye çıldırdığımızı ayrıca büyük takımda oynamak başka normal bi takımda oynamak başka dır bunuda unutma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle