Orman canlı yayında açıkladı! 'G.Saray onu istedi'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ezeli rakipleri Galatasaray ile Mustafa Pektemek için transfer görüşmesi yaptıklarını açıkladı.

Orman canlı yayında açıkladı! 'G.Saray onu istedi'
Orman canlı yayında açıkladı! 'G.Saray onu istedi'
GİRİŞ 26.08.2018 10:08 GÜNCELLEME 26.08.2018 10:08
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ezeli rakipleri Galatasaray ile yaptıkları transfer görüşmesini ilk kez açıkladı.

Fikret Orman, Mustafa Pektemek için Galatasaray ile görüştüklerini açıklayarak "Dört büyüklerin kendi arasında transfer yapma durumuna pozitifim. Hatta Abdurrahim Albayrak, Mustafa Pektemek'i sordu. 'İlgileniyoruz' dedi, ben de 'Yardımcı olalım' dedim. Mustafa'yı çok seviyorum ama oynamıyor. Oynaması lazım. Oynamadığı zaman kapasitesi bitiyor." dedi.

"ZAMANINDA CENK GÖNEN'İ DE VERDİK"

Açıklamalarına devam eden Fikret Orman, "Mustafa Pektemek daha genç, en az bir iki kontrat daha yapabilir. Fenerbahçe'de, Trabzonspor'da, Galatasaray'da oynayabilir. Benim için sorun olmaz. Zamanında Galatasaray'a kaleci Cenk Gönen'i de verdik. Bizde kapalı bir taraf yok, onlarda varsa onlar kendi kapalı taraflarını açsınlar." diye konuştu.

YORUMLAR 16
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Isteyebilir alinip verilmeli zaten rekabet sahada yapildigi surece kimse kimseyi kirmadigi Zaman daha kaliteli futbol izleriz zevk Aliriz alia verisler kulupler arasinda normal algilanmali
    Cevapla
  • Besiktasli 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkan eskisi gibi değil talisca gibi bir futbolcuyu almadı şimdi dökülen orta saha ile forvet arasında cin sedd-i varmış gibi oynuyorlar bazen herşey para değil sat mustafayı necip oğuzhan tolgayı bu adamları her yerde bulursun nezaket yönünden başkanım 1 numara
    Cevapla
  • gayet iyi 5 yıl önce Şikayet Et
    fikret orman akıllı adam. niye sürtüşelim. niye birbirimize çelme takalım. avrupa bittik bitiyoruz. dayanışırsak daha güçlü oluruz. biribirimizden yasal yollarla oyuncu alabilir satabiliriz. gayet iyi birşey
    Cevapla
  • Fanatik 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın başkan
    Cevapla
  • Eğri-Doğru 5 yıl önce Şikayet Et
    Ayhan ilk alındığında millet sallamıştı. O Ayhan daha sonra Galatasarayda yeniden doğdu ve Türkiyede mevkisinin vazgeçilmezlerinden biri oldu. Mustafa Pektemet çok iyi oyuncu. Galatasarayda yeniden doğabilir. Ama şöyle bir sorun var çok sakatlık yaşıyor. Sakatlık problemini atlatmış ise iş yapar. Oyun bilgisi çok iyi olan nadir Türk futbolculardan biridir Mustafa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle