Veli Kavlak'tan yönetime şok cevap!

Beşiktaş yönetimi yıllık 1.7 milyon euro maaş alan Veli Kavlak'a tazminat bedeli olarak 1 milyon euro önerirken, 29 yaşıdaki futbolcu bu öneriyi kabul etmedi.

Veli Kavlak'tan yönetime şok cevap!
Veli Kavlak'tan yönetime şok cevap!
GİRİŞ 01.08.2018 11:06 GÜNCELLEME 01.08.2018 17:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Veli Kavlak ile yolları ayırmayı planlayan yönetimin yeni teklifine 29 yaşındaki futbolcudan olumsuz yanıt geldi. 
 
Sakatlıktan yakasını bir türlü kuramayan Veli Kavlak ile bu sezon öncesinde yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş yönetimi, 1.7 milyon euro maaş alan 29 yaşındaki futbolcuya tazminat bedeli olarak 1 milyon euro teklif sunuldu. Veli Kavlak ise siyah beyazlı yönetimin bu önerisini kabul etmedi. 
 
AYNI TEKLİF ARAS ÖZBİLİZ'E DE YAPILDI

Beşiktaş yönetiminin yollarını ayırmak istediği bir diğer futbolcu Aras Özbiliz'e de benzer teklif yapıldı. Senelik 1.2 milyon euro maaş alan Aras Özbiliz de yönetimin tazminat önerisini kabul etmedi. Aras Özbiliz'in Beşiktaş'la olan sözleşmesi 2020'ye kadar devam ediyor.  (Futbol Arena)
 

YORUMLAR 5
  • ismail 5 yıl önce Şikayet Et
    kiralayın ne de olsa sezon sonu bitiyor sözleşmesi neden o kadar para veriyorsunuz. sezon sonu biter o da gider başka kulüp e kiralansın.
    Cevapla
  • Adam 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu paraları almalarının nedeni de bizleriz bu kadar yoğun ilgi gösterilmese alabilirler mi?
    Cevapla
  • Tufan Kavraz 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden kabul etsin? Profesyonel bir iş anlaşması, işler iyi giderse 1.7, kötü olunca 1, kim olsa kabul etmez, - etmemesi lazım- kulüplerde iyi ve kötü günlerin olabileceğini düşünerek transfer yaparsa hem sürprizle karşılaşmamış olurlar hem de fiyat indirmeye çalışmazlar.
    Cevapla
  • hfugu 5 yıl önce Şikayet Et
    birileri 1.2 milyon euro , 1.7 milyon euro maaş alıyor birileri 1800, 3000 , 5000 tl için 1 ay boyunca kazınıp duruyor, adaletin batsın dünya.
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Sende futbolcu olsaydin ne var. Hatayi kendinde ara milletin aldigi paraya laf atacagina
    Cevapla