Flaş gelişme! Tolga Zengin'e dava açıldı!

Olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş maçının ardından soruşturma devam ederken yeni bir gelişme daha yaşandı.

Flaş gelişme! Tolga Zengin'e dava açıldı!
Flaş gelişme! Tolga Zengin'e dava açıldı!
GİRİŞ 23.04.2018 15:31 GÜNCELLEME 23.04.2018 15:31
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay gecesi stadyumda kaleci Tolga Zengin tarafından yumruklandığını ve darp edildiğini belirten güvenlik görevlisi E.P, Zengin'den şikayetçi oldu. Pehlivan, Zengin'in kendisine hakaret ederek saldırdığını anlatarak, basına yansıyan bazı görüntüleri de delil göstererek Zengin'in cezalandırılmasını istedi.
 
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olaylara ilişkin olarak gözaltına alınan ve aralarında Şenol Güneş'i yaralayan S.D'nin de bulunduğu zanlılar hakkındaki işlemler devam ediyor. Başsavcılık, soruşturmanın olayların 'örgütlü' boyutunu araştırmak üzere genişletildiğini açıklamıştı... Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de olaylara dair yaptığı basın toplantısında güvenlikçilerden şikayetçi olmuş ve Beşiktaşlı futbolcuların güvenlikler tarafından darp edildiğini söylemişti. (Milliyet)

YORUMLAR 8
  • Kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Aziz amcan seni sirketinde genel mudur asistan yardimcisinin yardimcisi yapar. Seni gidi seni. Bilika ya sireketin harfiyat isleri verildigine gore.
    Cevapla
  • Erhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Nedir bu Türk futbolunun tolga ve annesinden çektiği yahu.bunu trabzonda da yaptı.al ananıda çek git kardeşim 2 milyon euroyu cebe indir koca sezon 3-5 maç oyna sonrada kabadayı kesil.
    Cevapla
  • sivas 5 yıl önce Şikayet Et
    Tolga futbol sende zaten yok,var olani degerlendir . bodyguard ol .
    Cevapla
  • mhmt 5 yıl önce Şikayet Et
    ben bir fenerbahçe taraftarıyım bunu baştan soyleyeyim... insanlar oraya maç izlemek için gidiyor ve yaşanan olaylar sonunda maç dısında herşeyi izliyorlar. bence taraftarlarda bilet ucreti iadesi için dava açabilirler....
    Cevapla
  • tamer 5 yıl önce Şikayet Et
    aynı güvenlikçi şahıs içeride malzemeci yi dövüyordu. neden ona dava açılmıyor. video görüntüsü bile var. yazık ya adeletine yandımın ülkesi valla yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle