Fikret Orman'dan Mahmut Uslu'ya yanıt

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Göztepe maçı öncesi yaptığı açıklamaların farklı bir yöne çekildiğini söylerken, Demba Ba hakkında kısa bir açıklama yaptı.

GİRİŞ 06.04.2018 19:29 GÜNCELLEME 06.04.2018 19:31
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Yalova'da 97'ncisi açılan Kartal Yuvası'nın açılışını Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman gerçekleştirdi. Açılışta ise izdiham yaşandı. Açılışta ayrıca Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık ve siyasi parti il başkanları da yer aldı.

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ve Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'nun Demba Ba'ya yönelik açıklamalarına tepki göstermesiyle ilgili yöneltilen soruya cevap veren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Şampiyonluk yarışına doğru gidiyoruz. Olayları başka yönlere çekmek isteyeceklerdir. Benim söyleme sebebim belli. Burada tekrar söylüyorum. Altını çizerek söylüyorum. Bir maksatla falan söylemem. Demba Ba sezon sonu geldiğimizde bakacağımız bir futbolcu. Bizim camiamızla özdeşleşen bir oyuncu. Göztepe'de iyi işler yapıyor. Allah işini gücünü rast getirsin. Söylemlerimdeki niyetim belli. O niyetle de devam ediyorum. Birisi bu sözlerimi alıp bir yerden bir yere götürmeye çalışmasın" dedi.

 

 

UEFA'nın birçok Türk takımına uyguladığı Finansal Fair Play uygulaması ile ilgili soruyu da yanıtlayan Orman, "Beşiktaş'ın gündeminde olan tek şey var, o da şampiyonluk. Finansal Fair Play olarak bir sıkıntımız yok" diye konuştu.

YORUMLAR 10
  • İbrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    Fiko çıldırdı,giderek Aziz'e gerek olmayacak.
    Cevapla
  • Hasan41 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşlılık duruşunu bozan iki beşiktaşlı başkandan birisi demirören ikinciside fikret ormandır sus artık senin bu antipatik tavırların yüzünden hakemler federasyon devlet bile bizim hakkımızı yiyor hangi takımın futbolcularını karakola çağırdılar haklarında dava açıldı
    Cevapla
  • dadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu hafta maçın olan takımın topçusuna güzellemeler yapıyorsun bu resmen hatır şikesidir .Senin takımının bunlara ihtiyacı yok senmi aptalsın, milletimi aptal yerine koyuyorsun.Muhataplarından çok daha itici oldun.
    Cevapla
  • Haci 6 yıl önce Şikayet Et
    Mac oncesi soylenecek laf mi fikret ?
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    ya birakin allah askina ikiside ayni ikisinin yaptigida dogru degil usluyu zaten sevmem ama fikret ormanda gun gectikce sasirtiyor herkesi uzaklastiriyor kendinden iyice sacmalamaya basladi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle