Ortalığı karıştıran teklif! 'Ne tür bir hainlik..'

Beşiktaş sportif direktörlük görevi için eski futbolcu ve spor yorumcusu Serkan Reçber'e teklif yaptı. Reçber'in Beşiktaş ile çalışmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Ortalığı karıştıran teklif! 'Ne tür bir hainlik..'
Ortalığı karıştıran teklif! 'Ne tür bir hainlik..'
GİRİŞ 29.03.2018 10:14 GÜNCELLEME 29.03.2018 10:20
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'tan sürpriz bir atak geldi. Siyah-Beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman eski futbolcu ve spor yorumcusu Serkan Reçber'e sportif direktörlük teklifinde bulundu.

REÇBER DE TEKLİFE SICAK BAKIYOR

 

 

Reçber'in Beşiktaş ile çalışmaya sıcak bakıyor. Son dönemde TRT Spor'da yaptığı yorumlarla dikkat çeken Serkan Reçber futbolculuk kariyerini Zeytinburnuspor'da başlamış sırasıyla, Fenerbahçe, Dardanelspor, Vanspor, Mersin İdman Yurdu, Göztepe, Yimpaş Yozgat, Bursapor, Eskişehirspor, Antalyaspor, Konya Şekerspor ve Güngören formaları giydi.



TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan siyah-beyazlı taraftarlar, Başkan Fikret Orman'ın Serkan Reçber'e sportif direktörlük teklifi yapmasına sosyal medyadan tepki gösterdi.

AHMET DURSUN: NE TÜR BİR HAİNLİK ETMİŞİZ!

Beşiktaş'ın, sportif direktörlük görevi için Serkan Reçber ismiyle görüşmesiyle ilgili olarak çıkan haberlerin ardından Siyah-Beyazlıların eski futbolcusu Ahmet Dursun büyük tepki verdi. 
 
Çıkan haberlerin doğru olduğunu ifade eden Ahmet Dursun, yapılan görüşmeyi desteklemediğini ifade etti. Sosyal medya hesabı üzerinden sert ifadeler kullanan Dursun, "Üzülerek paylaşmak zorundayım; Beşiktaş'ımıza sportif direktörlük için Serkan Reçber'le görüşüldüğü haberleri var ki doğru, başta ben olmak üzere bu kulübe hizmet vermiş o kadar arkadaşlarımız, ağabeylerimiz dururken, böyle bir şeyi benim kabul etmem mümkün değil. Bu görevbi yapması gereken kişi, bu kulübü seven, gerçek Beşiktaşlı olmalı. Aksini söyleyen, Beşiktaşlı değildir. Biz ne kötü insanlarmışız. Ne tür bir hainlik etmişiz. Beşiktaş'a hizmet vermek dışında bir düşüncemiz yok. Keşke yabancılara verdiğiniz değeri, öz evlatlarınıza verseydiniz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 13
  • Onur EROL 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahçeli olarak fikret başkanı tebrik ediyorum. En azından Ahmet dursun dan iyidir. adam bildiği işi yaparak buralara geldi. Survivor da reyting için cirpinarak değil
    Cevapla
  • Osmanlı Kartalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Serkan Reçber, Rıdvan gibi adı büyük aziz yalakalarına on basar. Futbolu bilen, tarafsız yorum yapan bir adam. Türk futboluna faydalı olur inşallah.
    Cevapla
  • Allah'ın kulu 6 yıl önce Şikayet Et
    Takımın hocası aleni trabzonlu ve hiç bir zamanda saklamadı ama verdiği katkı ortada,önder özen geldi gitti ve gayette başarılı ve verimli bir dönemdi ,Ahmet Dursun sen önce kendini yetiştir sonra göreve talip ol
    Cevapla
  • Hamza 6 yıl önce Şikayet Et
    Taraftar nerede tepki göstermiş taraftar destekliyor.
    Cevapla
  • osman 6 yıl önce Şikayet Et
    Sanki Bedava Yapacak- tonla para alacak ha şu önemli takıma Yıllarca emek vermiş insanların getirilmesi gerekir bence..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle