Beşiktaş'ta sürpriz karar! Takımın başına...

Beşiktaş sportif direktörlük görevi için eski futbolcu ve spor yorumcusu Serkan Reçber'e teklif yaptı. Reçber'in Beşiktaş ile çalışmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Beşiktaş'ta sürpriz karar! Takımın başına...
Beşiktaş'ta sürpriz karar! Takımın başına...
GİRİŞ 28.03.2018 19:33 GÜNCELLEME 28.03.2018 19:33
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'tan sürpriz bir atak geldi. Siyah-Beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman eski futbolcu ve spor yorumcusu Serkan Reçber'e sportif direktörlük teklifinde bulundu. Reçber'in Beşiktaş ile çalışmaya sıcak bakıyor.

Son dönemde TRT Spor'da yaptığı yorumlarla dikkat çeken Serkan Reçber futbolculuk kariyerini Zeytinburnuspor'da başlamış sırasıyla, Fenerbahçe, Dardanelspor, Vanspor, Mersin İdman Yurdu, Göztepe, Yimpaş Yozgat, Bursapor, Eskişehirspor, Antalyaspor, Konya Şekerspor ve Güngören formaları giydi.

 

 

Kariyerinde 348 maça çıkan 42 yaşındaki Serkan Reçber 13 gol atmıştı.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 8
  • Palulu 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam Fenerli ama bizimkiler uyuyor. Besiktas, Fenerin etinden,sütünden faydalaniyor.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Fikret başkan Tff başkanı olmalı, adamdaki vizyon, gözlem ve ekonomik disiplin hiçbirinde yok. üstelik çokda başarılı. Bunu inşaallah Ankaradakilerde takip ediyordur. Serkan Rençber 10 numara tercih, adamdaki scouat bilgisi müthiş, Fenerli ama olsun, Önder Özen de fenerliydi ama adam gibi çalıştı. Doğru tercih sayın başkan..
    Cevapla
  • Arif 6 yıl önce Şikayet Et
    Başarılı tercih. Fikret başkanı tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • say 6 yıl önce Şikayet Et
    radyoda dinliyorum tv de seyrediyorum tespitleri guzel guleryuzlulugu ve dunya gorusunun hep olumlu olmasi nedeniyle faydali olur besiktasimiza diye dusunuyorum hayirlisiysa olsun insallah her kes icin
    Cevapla
  • Gurbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    Nokta atisi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle