Zam isteyince ortalık karıştı! 'Satalım gitsin'

Beşiktaş'ta yeni transfer Domagoj Vida’nın gelmesinin ardından ikinci plana düşen ve Antalya kampında sakatlanıp hala iyileşemeyen Dusko Tosic, yönetimden zam istedi. Bunu duyan Fikret Orman taviz vermeyerek "Tosic’e teklif varsa satalım gitsin.” dedi.

Zam isteyince ortalık karıştı! 'Satalım gitsin'
Zam isteyince ortalık karıştı! 'Satalım gitsin'
GİRİŞ 30.01.2018 10:28 GÜNCELLEME 30.01.2018 19:22
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Gençlerbirliği’nden transfer edildiğinden bu yana bir kez zam alan ve ücreti 900 binden 1 milyon 200 bin Euro’ya revize edilen Sırp stoperin ikinci zam isteği başkan Fikret Orman’ı çılgına çevirdi.

Vida’nın yıllık kazancı 3 milyon Euro’yu örnek gösterip kendi yıllık kazancının da 1 milyon 750 bin Euro’ya çekilmesini isteyen Tosic şunları söyledi: “Bu takımın önemli bir parçasıyım. Şu an aldığım para bu şartlarda az. Rakamın yükseltilmesini istiyorum”

 

 

"BU KABUL EDİLEMEZ"

Son dönemde adı Trabzonspor ile geçen ve 2.2 milyon Euro’luk bir teklif aldığı öğrenilen Tosic’in zam istemesi üzerine başkan Fikret Orman direkt olarak devreye girip bu talebi kesin olarak geri çevirdi.

Tavrını net bir şekilde ortaya koyan Orman, Tosic’e “Sana daha önce zam yaptık. İkinci kez zam istemen kabul edilecek bir durum değil. Bu parayla devam edeceksin. Sana fazla veren kulüp varsa bonservis ücretini getir, git” dedi.

ORMAN: "TOSİC'İ SATALIM..."

Başkan Orman yönetici arkadaşları ile yaptığı görüşmede ise “Kimseye taviz verilmeyecek. Herkes hak ettiği parayı kazanıyor. Tosic’e teklif varsa satalım gitsin.” şeklinde ifadeler kullandığı belirtildi.

YORUMLAR 12
  • onur 6 yıl önce Şikayet Et
    satin gitsin kimse klube rest cekemez
    Cevapla
  • sat 6 yıl önce Şikayet Et
    satin ya satin gitsin bunlara para mara vermeyin abi ya
    Cevapla
  • Vangolu 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenneer al iste
    Cevapla
  • Anadolu 6 yıl önce Şikayet Et
    Ayni mevkide oynayan adamın birine 3 birine 1 verirsen hir çıkacağı belli... empati yapın yorum yazanlar.. kendi çalıştığınız yerde aynı işi yapıyorsunuz arkadaşın senin 3 katını alıyor.. razıysan başka
    Cevapla
  • yoruk 6 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim bu futbolcu müsveddelerinin de aldığı parayı dikkate alırsan verdiğin örneğin ne kadar anlamsız olduğunu anlarsın
    Cevapla
  • Murat ERDOĞAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim dışarıda bu parayı alabilecek mi? kimse vermez Beşiktaş' ın verdiğini herkese böyle prim verilirse diğerleri oynamaz Anlaşma yapılmış Sen oynarken kural değişir mi? Zam istemesi ayıp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle