Cenk Tosun'un yerine dünya yıldızı geliyor!

Avrupa'nın dev kulüpleri tarafından takip edilen Cenk Tosun için teklifleri bekleyen Beşiktaş, 'Tosun Paşa'nın ayrılması halinde yerine alacağı ismi de belirledi.

Cenk Tosun'un yerine dünya yıldızı geliyor!
Cenk Tosun'un yerine dünya yıldızı geliyor!
GİRİŞ 14.12.2017 10:38 GÜNCELLEME 14.12.2017 11:36
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, yıldız golcü Cenk Tosun için ocak ayında iyi teklifler bekliyor. Cenk'i elden çıkarmayı düşünmeyen yönetim, reddedilemeyecek bir teklifin gelmesi durumunda B planını hazırda tutuyor.

Beşiktaş yönetimi, Cenk Tosun giderse, onun boşluğunu katiyen aratmayacak birinci sınıf kalite bir santrforu listesine aldı. Siyah beyazlılar İngiltere Premier Lig'den ayrılması gündemde olan dünyaca ünlü golcüye kanca attı. Kara Kartal'ın, Olivier Giroud ile ilgilendiği ifade edildi. Beşiktaş, Arsenal'da kalı kalmama konusunda kararsız olan Fransız golcüyü olası bir transfer senaryosunda gündemine alacak.

AYRILIK SİNYALİ VERDİ

Takıma Lacazette’in katlımasıyla forma şansı bulamayan Fransız golcü, ayrılık sinyalinde bulundu. 31 yaşındaki futbolcu, “Nerdeyse her gün aklımda Dünya Kupası var. Sahaya çıktığım her an Dünya Kupası şansımı artırmak için elimden geleni yapıyorum. Sadece ayrılmış olmak için ayrılmak elbette iyi değil. Ama Ocak ayında kendime bu soruyu tekrar soracağım” dedi.

YORUMLAR 13
  • Samet 6 yıl önce Şikayet Et
    giroud güzel bir oyuncu eğer Beşiktaş'a gelirse Beşiktaş'ın kalitesini arttırır.
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolculari avrupa bilerek oynatmiyor
    Cevapla
  • hayrullah 6 yıl önce Şikayet Et
    cenk cokta ust duzey bir golcu degil abartmayın. hollanda liginde falan oynayabilir ama premier lig falan kaldirmaz. zorlarsan ispanya belki. giroud tr de ki savunmayla kasap defanslarla ikinci rvp vakası olur
    Cevapla
  • elbeylili 6 yıl önce Şikayet Et
    yaşı bayağa gençmiş.50 yaşına kadar oynasa.besiktas ın tranfer standartlarinın üstü yani.geleceğe yatirim olur.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Cenk iyi bir performans sergiledi ama lakin sonunu getirecek mi bir zamanlar Galatasaray da burak Yılmaz da şampiyanlarliginde iyi maçlar oynamıştı sonra Çin’e gitti şimdi başladığı yerde oyüzden Türk futbolcular dan bir cacık olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle