Güneş: 'Ne söylesem az kalır'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray karşısındaki 3-0'lık galibiyeti değerlendirdi.

Güneş: 'Ne söylesem az kalır'
Güneş: 'Ne söylesem az kalır'
GİRİŞ 02.12.2017 22:57 GÜNCELLEME 02.12.2017 23:03
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Futbolcurı ile gurur duyduğunu ifade eden Güneş, "Bugün alanı iyi paylaştık, hak ettiğimiz bir galibiyet aldı. Başkan ve yönetimi tebrik ediyorum, bugünleri hazırladığı için. Oyuncularım ile gurur duyuyorum, hatalarımızın az olduğu, doğrularımızın fazla olduğu bir maçı oynadık. Maçların sonuçlarının ne olacağını kimse bilmez ama bugün ne düşünüyorsak o oldu. Futbolcularımızın mücadelesi için hangi kelimeyi kullansam, yerini dolduramam" dedi.

"OYUNU KONTROL ETMEK İSTEDİK"

Beşiktaş'ın puan ortalaması olarak başarısız olduğunu ifade eden Güneş, "Alttan gelen takımlar var, onlar ile de rekabet halindeyiz. Puan ortalamamız düştü, bu anlamda çok başarılı değiliz ama daha fazla çalışarak toparlanacağız, bunu yapmak ve puan ortalamamızı düzeltmek zorundayız. Elimizde Talisca ve Negredo gibi oyuncular da vardı ama öncelikli olarak oyunu kontrol altına almak istedik, Oğuzhan gayet iyi oynadı ve birçok pozisyon bulduk. Oğuzhan, Tolgay ve Atiba ilk yarıda aynı pozisyona doğru kayınca belirli bölgelerde yığılma oldu. Elimizde oyuncular vardı ancak buna ihtiyaç duymadım" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 8
  • OttoMan 7 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş oynuyor be kardeşim. Açıkçası ben Beşiktaşı hiç böyle görmedim. Avrupa da güzel; Ligde güzel. Haa ligde zirvede olmayabilir ama güzel oyun istikrar demektir. Galatasaraya gelince. Gomis harika bir futbolcu ama onu destekleyen paslar olmalı. Gomis yalnız kalıyor.
    Cevapla
  • Ayse 7 yıl önce Şikayet Et
    Az önce özete baktım gs nin pozisyonları yoktu :)
    Cevapla
  • sereflikochisar*06* 7 yıl önce Şikayet Et
    besiktasli olarak sunlari soylemekte fayda var... mac guzel oyanandi onemli olan tatsizlik cikmadan mac bitti en onemliside o... biz turk takimiyiz ay yildiz tasiyoruz her takim bizim takim... gercek spor bakalim yoksa birligimize zarar veriyor
    Cevapla
  • Mert 7 yıl önce Şikayet Et
    Hep palavra idda bayilerinde 100 katını kazanıyorlar zaten bende olsam bilerek yenilirim her nedense yıllardır maç yapıyorlar bi ayar dutturamıyorlar olum bu millet sazan olmasa onları izlemez para harcamaz adamlar ticarete dökmüş işi uyanın kendiniz oynayın bari spor yapmış olursunuz . Diğer maçta da gs alacak bakın görün idda yapın
    Cevapla
  • İsa 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir Galatasaray taraftarı olarak Canı gönülden tebrik ediyorum fazlasıyla hak ederek kazandınız Avrupada başarılarınızın devamını diliyorum
    Cevapla
  • Beşiktaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Eyvallah İsa kardeş , inşaallah seneyede avrupada beraber başarılı oluruz
    Cevapla
  • musti 7 yıl önce Şikayet Et
    yenincede ağla kadıköyde ağlamıştın burdada ağla penaltın verilmedi diye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle