Beşiktaş o kişiyi kulüpten kovdu!

Beşiktaş'ın resmi twitter hesabının, Atiker Konyaspor maçında Ricardo Quaresma'nın 66. dakikada attığı gol sonrası paylaşımı tepki çekti.

Beşiktaş o kişiyi kulüpten kovdu!
Beşiktaş o kişiyi kulüpten kovdu!
GİRİŞ 18.09.2017 23:58 GÜNCELLEME 19.09.2017 11:29
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Süper Lig'in 5. haftasında seyircisi karşısında Konyaspor'u ağırlarken, Ricardo Quaresma'nın müthiş golü Vodafone Park'ı mest etti.

66. dakikada Anderson Talisca'nın pasıyla sağ kanatta buluşan Ricardo Quaresma, iki Konyasporlu oyuncunun arasından sıyrılarak ceza sahasına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Portekizli yıldız, kapatılan köşeden düzgün bir vuruşla nefis bir gol attı. Beşiktaş bu golle skoru 2-0'a getirirken sosyal medya ve Vodafone Park yıkıldı.

Ricardo Quaresma'nın golünün ardından BJK Twitter hesabı "Quaresma Konyasporluların içinden geçip golünü attı" paylaşımını yaptı. Beşiktaş resmi Twitter hesabı, tweeti kısa bir süre sonra kaldırdı.

İŞİNE SON VERİLDİ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman "Beşiktaşlılık duruşuna yakışmadığı için" sosyal medyadan bu paylaşımı yapan görevlinin işine son verdi.

YORUMLAR 24
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    yanlış bir anlamı Yok futbolda var özellikle PES'te oyun oynarken çok sık rastlanılan bir durum o yüzden futbol diline ordan geçti bu deyim
    Cevapla
  • serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    ben anlamadım ne var şimdi bunda !!!!!!!
    Cevapla
  • coşkun yavuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Tamamda o lafı televizyonda maçı anlatan kişi gol esnasında söyledi... Fikret başkan sen öyle şeylere takılma... o anda lafı duydum, hoşuma gitti der; gerekirse bir özür patlatır. iş biter. kimsenin ekmeğiyle oynama. Sen Konyaspor taraftarını Beşiktaş'ın üzerine kim salıyor. Onu bul
    Cevapla
  • konyasporlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş taraftarını Konyaspor un üzerine kim salıyorsa onu bul , cevabını bulursun..Gerçek beşiktaş taraftarı bu kadar aciz olmamalı
    Cevapla
  • ilkmektepli 6 yıl önce Şikayet Et
    MİLLİ MÜCADELE'de en çok şehit veren yine İstanbul medyası işgal kuvvetleriyle işbirliği içerisinde iken BABALIK ,ÖĞÜT gibi gazetelerle TÜRK MİLLETİNİN sesi olan KONYA neyin ne olduğunu bilir. Zahmet etmişsiniz ,almanıza gerek yok. KONYA kimseden bir şey istemez.
    Cevapla
  • konyasporlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Süper kupa maçında 11 beşiktaşlının içinden geçip kupayı almıştık. Böyle bir şey yazdık mı?Ayıp oluyor ama...
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    sanırım kelebek bıçaklarını kullandınız bunu yaparken. ayıp olan hangisi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle