Beşiktaş'ta ayrılık yolda! Yönetime iletti...

Beşiktaş'ta sakatlıkları sebebiyle uzun süredir forma şansı bulamayan Veli Kavlak'ın takımdan ayrılmak istediği belirtildi.

Beşiktaş'ta ayrılık yolda! Yönetime iletti...
Beşiktaş'ta ayrılık yolda! Yönetime iletti...
GİRİŞ 26.08.2017 10:57 GÜNCELLEME 26.08.2017 10:57
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ta omuzundan ameliyatlar olmasına rağmen sahalara bir türlü dönemeyen Veli Kavlak’ın, bir kaç gün önce takım idmanlarına başladığı ortaya çıktı.

Sakatlıktan yeni çıktığı için U-21 takımıyla antrenmanlara start veren tecrübeli futbolcunun, kiralık gitmek istediği öğrenildi.
 
Alacağı olan 1 milyon 100 bin euro’yu kulübe bırakarak ameliyat olan Kavlak’ın, omuzundaki problemin tamamen geçtiği bildirildi.

Avusturya Futbol Federasyonu’nun da el attığı omuz sakatlığının, hentbolcuları ameliyat eden uluslararası üne sahip bir doktora yaptırıldığı vurgulandı.

İki hafta sonra maç oynayacak forma kavuşacak olan Veli’nin, Türk takımlarından gelen teklifleri değerlendirmek istediği vurgulandı.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 7
  • 1097 6 yıl önce Şikayet Et
    küme düşmeme mücadelesi veriliyor...
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    topçuya ne gerek var cnm. cüneyt, fırat ve mete zaten bjk nin formasıyla maç yönetmiyorlarmı. bak bu haftada mete atanmış bjk maçına haftayada fırat verilir olur biter...
    Cevapla
  • KARTAL 6 yıl önce Şikayet Et
    benfica/napoli maçlarınıda mı onlar yönetti.yada österajen/vardar maçını da mı bunlar yönetti. çaresizliğinizi hakemlere bağlamayın.Türkiyenin en iyi top oynayan takımı BJK,dir. O KADAR:
    Cevapla
  • enes 6 yıl önce Şikayet Et
    Fırat bjk li
    Cevapla
  • bjk li 6 yıl önce Şikayet Et
    Fırat fenerli yalnız
    Cevapla
  • nida 6 yıl önce Şikayet Et
    sende Trabzon'a git hadi
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş çok sabretti doğrusu , Velide bir takım alacaklarından vazgeçti . En doğrusu ayrılması , iki tarafta bir birini kırmadan halledilsin bu iş .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle