Orman: Şenol Güneş kovulacak adam değil

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, beINSports'ta Şansal Büyüka'nın sorularını cevapladı. Siyah-beyazlı camianın patronu, önemli açıklamalar yaptı.

Orman: Şenol Güneş kovulacak adam değil
Orman: Şenol Güneş kovulacak adam değil
GİRİŞ 30.05.2017 19:33 GÜNCELLEME 30.05.2017 19:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, beINSports'ta Şansal Büyüka'nın sorularını cevapladı. Canlı yayın sırasında Fikret Orman, Beşiktaş'ın gündemindeki tüm konular hakkında net konuştu.

Vodafone Arena'nın adının değişeceğini ifade eden Orman, "Başkanımızın bu konuda bir talebi var, stadın adını değiştireceğiz. Slaven Bilic döneminde Liverpool mağlubiyeti sonrasında takımda kopmalar oldu, hocanın da aklı sanırım West Ham'daydı. O sezon da şampiyon olabilirik. Şampiyonluk kupası için gelen talepler normal. Bu sezon şampiyon bitirmesek bile önümüzdeki sezon yine şampiyonluğun en büyük adayı olacaktık. Bu stat bizim hayatımızda çok şey değiştirdi. Sadece mail anlamda değil, taraftar profilini, algılamasını her şeyi değiştirdi. Buraya kim gelirse güvenli bir şekilde maç izler, kimse buraya da bedava giremez. Demirören dönemi ile eleştiri yapılıyor, inceledik, bilet konusu vardı. Bu biletlerin parası nereye gitmiş? Tespit ettik. Bakıyoruz bu biletler kime gitmiş diye, gelsinler bari maçı izlesinler" dedi.

YORUMLAR 2
  • fth ylmzr 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkez Gs degil ki F.terim şampiyon yapti adami resmen kovduk. milli takima gitti. Galatasaraya yönetici gerek
    Cevapla
  • alper 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun, sende dursun özbek değilsin çünkü.
    Cevapla