Simeone'nin istediği Beşiktaşlı! Arda'yı geçecek

Atletico Madrid Teknik Direktörü Simeone, Beşiktaş kaptanı Oğuzhan Özyakup'un transfer edilmesini istedi.

Simeone'nin istediği Beşiktaşlı! Arda'yı geçecek
Simeone'nin istediği Beşiktaşlı! Arda'yı geçecek
GİRİŞ 18.04.2017 10:13 GÜNCELLEME 18.04.2017 11:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de üçüncü yıldıza giden, UEFA Avrupa Ligi'nde göz kamaştıran bir performans gösteren Beşiktaş'ın kaptanı Oğuzhan Özyakup, İspanyolların yakın markajında...

Galatasaray'dan Arda Turan'ı 12 milyon euroya alıp, 41 milyon euroya dünya devi Barcelona'ya satan Atletico Madrid, bu kez 24 yaşındaki oyuncu için Siyah-beyazlılar'ın kapısını aşındırıyor.

SİMEONA ÇOK İSTİYOR

Uzun süredir Oğuzhan'ı takip ettiren Teknik Direktör Diego Simeone'nin milli oyuncunun alınması için yönetime rapor verdiği bildirildi. İspanyol yönetimi de Arjantinli teknik adamın isteği doğrultusunda Beşiktaş'la görüştü.

15 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Siyah-beyazlı yönetim ise "Şu anda lig yarışı devam ediyor. Oyuncumuzun konsantrasyonunu bozabilecek böyle bir pazarlığın içinde olmayız. Sezon sonu görüşelim." diyerek öneriyi erteledi.

Sezon sonu iki kulüp arasında Oğuzhan Özyakup için görüşmelerin yeniden başlaması ve para konusunda anlaşma sağlanırsa transferin sonuçlandırılması planlanıyor. İspanyol ekibi şu ana kadar Beşiktaş'al para konusunu konuşmadı. Ancak Atletico'nun milli oyuncu için 15 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi. 

Oğuzhan, 15 milyon euroya verilmesi durumunda Arda Turan'ı geçerek (12 milyon euro) Türkiye'den yurtdışına satılan en pahalı futbolcu olacak.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 5
  • Vbar 7 yıl önce Şikayet Et
    Komik ya oguzhan o kadar da degil isik olsa arsenal birakmazdi...vasat 60dk anca oynuyo
    Cevapla
  • KIRK iKi 7 yıl önce Şikayet Et
    türk futbolcuları alıyorlar eskitip gönderiyorlar dahada dikiş tutturamıyorlar
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    ufak at civcivler yesin
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Oğuzhan'ın gitmesi gereken takım şu an Atletico. oradaki performansına göre Arda gibi Real ve Barcelona'ya da zıplayabilecek yeteneği var.
    Cevapla
  • Belcika Cenk 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Turkiye'den oyuncu almaaaazzzzz, oguzhan oynasa oynasa hoffenheim, stuttgart, schalke gibi takimlarda oynar, cunku kendini ispatlamasi lazim sampiyonlar liginde, ve istastikleri cok iyi olmasi lazim, yarim yamalak oynayan adama 15 milyon veripte dunya devine gidemeezzzz hayal gormeyin!! :)
    Cevapla