Ümit Özat Şenol Güneş'in üzerine yürüdü

Beşiktaş-Gençlerbirliği maçının 21. dakikasında yaşanan bir pozisyonda Luccas Claro'nun sarı kart görmesinin ardından Ümit Özat, Şenol Güneş'in üzerine yürüdü.

Ümit Özat Şenol Güneş'in üzerine yürüdü
Ümit Özat Şenol Güneş'in üzerine yürüdü
GİRİŞ 02.04.2017 19:50 GÜNCELLEME 02.04.2017 19:53
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş ile Gençlerbirliği arasında oynanan olan mücadelenin 21. dakikasında Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat'ın, Şenol Güneş'in bulunduğu bölüme koşarak gelmesi sahada gerginliğe yol açtı.

Karşılaşmanın 21. dakikasında Luccas Claro'nun Cenk Tosun'a yaptığı faul sonrası Claro, hakem Serkan Çınar tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. Bu sırada Şenol Güneş yedek kulübesinden hakeme tepki verirken, Ümit Özat ise kendi yedek kulübesinin bulunduğu yerden rakip kulübeye hızlı bir şekilde geldi. Ümit Özat, maçın dördüncü hakemi Abdulkadir Bitigen ile o sırada pozisyonu tartışan Şenol Güneş'in üzerine gelip tartışmaya başladı. Deneyimli çalıştırıcı, Ümit Özat'ın tepkisine yerine geç diyerek cevap verirken, Özat uzun bir süre kendi yedek kulübesine dönmedi. Tartışmanın ardından hakem Serkan Çınar, Ümit Özat'ı uyardı.

YORUMLAR 23
  • tosun 7 yıl önce Şikayet Et
    ümit efendi topluma mal olmuş insanlar o kelımeleri kullanmaz akıllı ol
    Cevapla
  • Türkiyem 7 yıl önce Şikayet Et
    Maçı seyrettim ümit hoca haklı her düdük sonrası şenol hoca dördüncü hakemin yanındaydı kendini küçük düşürdü şenol hoca
    Cevapla
  • osmanlı torunu 7 yıl önce Şikayet Et
    adam sonuna kadar haklı, haddini bildirmiş şenol güneş in
    Cevapla
  • şenol 7 yıl önce Şikayet Et
    ş.güneş iyice haddini aştı
    Cevapla
  • Alpaslan 7 yıl önce Şikayet Et
    Klasik şenol güneş,işi gücü hakemlere saga sola aglamak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle