Del Bosque'den Türkiye sözleri! 'Gitmelisiniz...'

Beşiktaş’ın eski hocalarından Del Bosque, “Sadece çok güzel bir ülke olduğu için değil, birçok farklı şey için Türkiye’ye gitmelisiniz” ifadesini kullandı

Del Bosque'den Türkiye sözleri! 'Gitmelisiniz...'
Del Bosque'den Türkiye sözleri! 'Gitmelisiniz...'
GİRİŞ 24.03.2017 09:45 GÜNCELLEME 24.03.2017 11:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Siyah-beyazlıların eski teknik direktörlerinden Vicente Del Bosque, Türkiye'de unutulmaz anılar bıraktığını belirterek, ülkemizden övgüyle bahsetti. 'Yeniköy Kasabı' yakıştırması yapılarak Türkiye'den adeta zorla gönderilen Vicente Del Bosque, bir kez bile aleyhine konuşmadığı Beşiktaş'ı bir kez daha övdü. AS'ın Güney Amerika edisyonuna konuşan İspanyol teknik adam, "Hayatımı Real Madrid'in dört duvarı arasında geçirdiğim için Beşiktaş maceram benim için harika bir deneyim anlamına geldi. bunu asla unutmayacağım" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ BİR AYRICALIK"

Del Bosque şöyle devam etti: "Hepinize Türkiye'yi ziyaret etmenizi öneririm. Sadece çok güzel bir ülke olduğu için değil, diğer birçok farklı şey için Türkiye'ye gitmelisiniz. Bunların arasında futbol da var. Benim için Beşiktaş'ı çalıştırmak büyük bir ayrıcalıktı. Özellikle de pazar günleri galip geldikten sonra karşılaştığımız muameleyi, her hafta yaşamak için sabırsızlıkla bekliyorduk."
.

YORUMLAR 7
  • VÉNUS HOTTENTOTE 7 yıl önce Şikayet Et
    idda ediyorum tartismasiz << Vicente Del Bosque >> Dünya'nin en iyi teknik direktörü
    Cevapla
  • HAHHAHA 7 yıl önce Şikayet Et
    FUTBOLCU için vergi cenneti gelin tabi
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    banada 1 senede 6 milyon euro verseler bende severdim
    Cevapla
  • han 7 yıl önce Şikayet Et
    ne çıkarı olacak diyenlere olasılıkları sayayım. 1-futbolcu satacak olabilir 2-teknik adamlığı bırakmadıysa fenerdeki dick dede gibi son tangosu için nabız yoklyor olabilir 3-Bir reklam kapabilirmiyim acaba bu çıkışla da diyebilir 4- Bizim hiç tahmin etmeyeceğimiz bir sebep olabilir hatta örtülü ödenekten bu açıklamayı yapması için para bile almış olabilir :))) . Kısaca lehimize bişey söylemişse çokta masum değildir tersi de geçerli alehimize bişey söylüyorsada bir çıkarı vardır sadece bizi sevmediğindne değildir zira batı demek madde demektir çıkar demektir anlayın artık
    Cevapla
  • İstanbul-18 7 yıl önce Şikayet Et
    Yahu hocam, ya hayır konuş yada sus! Yani nerdeyse bütün Avrupa birleşmiş üstümüze gelirken, adam çıkmış hiçbir menfaat gözetmeden bize destek çıkıyor. Senin dediğin lafa bak!
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Diğer birçok teknik adamda üç aşağı-beş yukarı aynı rakamları alırken ülkem hakkında iyi şeyler söyleyen kaç kişi var acaba. Hinlik ve sinsiliği, samimiyet ve dürüstlükle karıştırmamak lazım, adamın ne çıkarı olabilir ki?
    Cevapla
  • mustafa laz 7 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş da olmak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle