Milli kaleciden Beşiktaş itirafı!

Sivasspor'un kalecisi Ali Şaşal Vural, önemli açıklamalar yaptı. Vural, Sivasspor'a gitmeden önce Beşiktaş'la anlaştığını ifade etti.

Milli kaleciden Beşiktaş itirafı!
Milli kaleciden Beşiktaş itirafı!
GİRİŞ 03.03.2017 17:06 GÜNCELLEME 03.03.2017 17:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sivasspor file bekçisi Ali Şaşal Vural, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a önemli açıklamalarda bulundu.

"Sivasspor'a ilk gelişim benim açımdan zor bir süreçti. 3 aylık tatil sürecinden geldim, hazır değildim. Kısa bir süre Osman Özköylü hocayla bir dönemimiz oldu. Sonrasında Mesut Bakkal hocamız geldi ve bana şans verdi. Sivasspor'da çok güzel bir arkadaşlık ortamı var. Her şey benim için sırasıyla geldi, idmanlarda ve maçta. Üzerine koyarak gittim şu anda her şey iyi gidiyor.

"YÜREĞİMİZLE OYNUYORUZ"

"Altınordu maçında galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Zor bir lig. Hedefleri olan bir takımız. Altınordu karşılaşması çok zor geçecek. Büyükşehir Gaziantepspor maçı çok zor geçti ve kazanmasını bildik. Şampiyonluğa oynayan takımların iç sahada ve dış sahada yenilmemesi gerekiyor. Biz maçları kalbimizle yüreğimizle oynuyoruz. O gün iyi mücadele edip o gün maçları almaktan başka çaremiz kalmıyor. Altınordu deplasmanından puan ya da puanalarla dönmek istiyoruz"

YORUMLAR 2
  • yasin toprak 7 yıl önce Şikayet Et
    cok iyi paralara kulup yararina satilir..masallah cok iyi kalecimiz var..
    Cevapla
  • sivaslı 7 yıl önce Şikayet Et
    Iyi kaleci Beşiktaş neden olmasın
    Cevapla