Flaş iddia! 4.6 milyon euro teklif ettiler

Ada basını, Premier Lig’de sonuncu sıradaki Sunderland’in Tolgay Arslan’ı istediğini yazdı. Teklifleri 4.6 milyon euro...

Flaş iddia! 4.6 milyon euro teklif ettiler
Flaş iddia! 4.6 milyon euro teklif ettiler
GİRİŞ 30.01.2017 08:38 GÜNCELLEME 30.01.2017 15:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Devre arası transferinin gözde ismi Tolgay Arslan'a son olarak Sunderland'in kanca attığı belirtildi. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor'un teklif götürdüğü 26 yaşındaki oyuncunun adı bu kez de Sunderland ile birlikte anılmaya başladı.
 
İngiliz basınında çıkan haberlerde Premier Lig'de son sırada bulunan ve dipten kurtulmak için iyi bir oyun kurucuya ihtiyaç duyan Sunderland'in Beşiktaş'ın kapısını çaldığı yazıldı. Haberde, Ada ekibinin siyah- beyazlılara 4.6 milyon euro'luk bir teklif yaptığı belirtildi. Kontratı 2018 yılının haziran ayında sona erecek olan Tolgay Arslan için bu teklifin yönetim tarafından Şenol Güneş'e iletildiği ancak deneyimli hocanın reddettiği belirtildi. Güneş, Tolgay'ın kalması gerektiğini yönetime anlattı.
 
(Sabah)
 

YORUMLAR 1
  • Kartal doğan şahin 7 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim adam oynuyor. Çoğu maçta Oğuzhan'dan daha verimli. Top ayağına yapışıyor. Satsan kimi alacaksın ki ? . Bu sene dursun bu adam. Ekici gelirse eğer duruma göre bakarsın. Şuan 7 milyon euro aşağısı teklife evet dememeli.
    Cevapla