Ömer Şişmanoğlu'na Süper Lig'den sürpriz teklif!

Sezonun ilk yarısında golcülerinden sıfır verim alan Trabzonspor, devre arasında sorunu kökten çözmek için Beşiktaş'ın golcüsü Ömer Şişmanoğlu'na yöneldi.

Ömer Şişmanoğlu'na Süper Lig'den sürpriz teklif!
Ömer Şişmanoğlu'na Süper Lig'den sürpriz teklif!
GİRİŞ 29.12.2016 12:02 GÜNCELLEME 29.12.2016 12:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ta istediği forma şansını bulamayan Ömer, takıma Ocak’ta bir forvet daha alındıktan sonra iyice gözden düşecek.

Fırtına, ayrılmayı düşünen 27 yaşındaki gurbetçi futbolcuyu cazip bir teklifle kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş’la sadece yarım sezon sözleşmesi kalan Ömer için kulübünden kolaylık istenecek.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın sürpriz golcü olarak Ömer’i çok beğendiği, özellikle savunma arkasına yaptığı driplinglere tam not verdiği öğrenildi. Ömer bu sezon lig ve kupada sadece 477 dakika forma giydi. 

YORUMLAR 2
  • suat trabzon 7 yıl önce Şikayet Et
    Takım birbirleriyle konuşmuyorki. Tuzla sporu seyretsinler nasıl bir arkadaşlık var. Adamlar bakmadan pas veriyor. Ne zaman bencillikten kurtuluruz ozaman iş yapar takım
    Cevapla
  • Ts'li 7 yıl önce Şikayet Et
    Golcü sorununu Ömer Şişmanoğlu ile mi kökten çözeceklermiş!!! Haa yani artık hiç gol atamayarak sorunu kökten çüzmüş olurlar!!! Doğru... Trabzon'da uzun sokaktan 5 genç çevir; Muhammet'ten de, N'doye'dan da, Suk'tan da ve Ömer'den de çok daha iyi oynarlar. En azından yüreklerini koyarlar, buna emin olun.
    Cevapla