Beşiktaşlı Aydoğdu güven tazeledi

Mersin Beşiktaşlılar Derneği Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Melih Aydoğdu Genel Kurul sonunda oybirliğiyle yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Beşiktaşlı Aydoğdu güven tazeledi
Beşiktaşlı Aydoğdu güven tazeledi
GİRİŞ 09.12.2016 11:21 GÜNCELLEME 09.12.2016 11:21

Abdullah Biçer - Haber7

Kentte 1992 yılından bu yana çalışmalarını sürdüren Mersin Beşiktaşlılar Derneği, 29 Kasım’da olağan genel kurulunu gerçekleştirerek yeni yönetim kurulunu belirledi. Melih Aydoğdu’nun yeniden başkan seçildiği genel kurulda yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: 

“Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ufuk Onuk, Alper Uysal, Erol Dibo ve Göksel Çat. Sayman Üye İrfan Çalışır. Genel Sekreter Av. Dilek Kurtuluş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Uzunadam, Murat Mercan, H. Gürsel Akınoğlu ile Ali Çıkaran,” 

Genel Kurul sonrasında açıklama yapan Mersin Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Melih Aydoğdu, önümüzdeki süreçte yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Mersin’de Beşiktaş’a verilen desteği daha çok artırmak amacıyla kurulduklarını hatırlatan Aydoğdu, bu vesileyle Mersin’in tanınırlılığına da katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Beşiktaş Jimnlastik Kulübü’ne maddi ve manevi desteğe önümüzdeki süreçte de devam edeceklerini vurgulayan Aydoğdu şunları söyledi: 

“Bugüne kadar Beşiktaş’a daha çok destek vermek için Mersin’de Beşiktaş’a gönül veren taraftarları tek bir çatı altında topladık. Mersin’i ve Beşiktaş’ı daha ileriye taşımak istiyoruz. Bunun için özellikle kombine bilet satışlarına,  Beşiktaş dergi aboneliklerine ve BJK store lisanslı ürünlerinin satışının artırılmasına önem vereceğiz. Önümüzdeki süreçte Beşiktaş’ımıza gönül veren tüm taraftarlarımızla el ele verip Mersin’de sesimizi daha güçlü duyurmak en büyük hedefimiz.”