Şenol Güneş: 5 dakika daha olsa...

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Benfica ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş: 5 dakika daha olsa...
Şenol Güneş: 5 dakika daha olsa...
GİRİŞ 24.11.2016 00:06 GÜNCELLEME 24.11.2016 00:06
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

GÜNEŞ'İN AÇIKLAMALARI

"Allahtan Quaresma'nın sakatlığı devam etmedi. Enteresan bir möç oldu. İlk devre oyun şuuru bakımından eksikti. Gruptan çıkabilirmiyiz diye düşünüyoruz yine düşündük. geriye düşsek de bu taraftarla iyi işler yaparız yine gördük. berabere kaldık üzgünüz, 3-0'dan maçı çevirdik, sevinçliyiz."

"Duygusal kırılmalar vardı. Maç kaybetsek de bir şey olmaz biz bugünlere 1 günde gelmedik. Ama gönül ister ki emekler sonucunda iyi sonuçlar alalım. Zor bir dönemdeyiz sakatlıklar, maç planlamasında aleyhimize faktörler var. Pazar oynasak ne olur ama Cumartesi oynayacağız. Eldeki kadroyla en iyisini yapacağız."

"5 dakika olsa atabilirdik de tabii... İlk yarı oyuncularım panikledi, moralleri bozuldu ama ikinci devre bunları aştılar. Kazansaydık daha avantajlı olacaktık ama şimdi Dinamo Kiev karşısında orada kazanmak istiyoruz"

YORUMLAR 5
  • Erhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş gruptan ister çıksın ister çıkmasın Benfika'ya hayatının şokunu yaşattı ya bir taraftar olarak Benfika'ya yaşatılan o şok bana yetiyor. Kaldı ki Kievin bir şansı kalmadı Avrupa'ya veda eden Dinamo takımı tüm gücü ile maça asılır mı? bilemem. Bu ihtimali şimdiden kestirmek mümkün görülmüyor. Bildiğim tek şey var o da Beşiktaş'ın zorunlu kazanması gereken bir maç var önünde...
    Cevapla
  • Yörük GURD 7 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşlıyım ; Avrupa'da hangi Türk takımı oynarsa fanatik o takımlı oluyorum.
    Cevapla
  • Ta.Bil.Mus.Kekeç 7 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Hoca'yı tebrik ederim lakin bazı oyuncularına terbiye versin bir fenerbahçeli olarak hiçbir zaman büyük konuşmadım "Biz bu Beşiktaş'ı "yeneriz demedim Beğendiğim takımlardan biri ama bazı oyuncular buna gölge düşürmesin...
    Cevapla
  • Dna 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi hocasısın Şenol hoca... Bu arada fenerbahçeliyim..
    Cevapla
  • enes 60 7 yıl önce Şikayet Et
    5 dakika daha Yaw hehe
    Cevapla