'Benfica maçında başka Beşiktaş izleyeceğiz'

Tolgay Arslan, 1-1’lik Napoli maçı sonrası üzgün olduklarını belirterek, “Şimdi önümüzde Benfica maçı var. Benfica maçında başka bir Beşiktaş izleyeceğiz” dedi.

'Benfica maçında başka Beşiktaş izleyeceğiz'
'Benfica maçında başka Beşiktaş izleyeceğiz'
GİRİŞ 01.11.2016 23:55 GÜNCELLEME 01.11.2016 23:56

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Tolgay Arslan, 1-1’lik Napoli maçı sonrası üzgün olduklarını belirterek, “Şimdi önümüzde Benfica maçı var. Benfica maçında başka bir Beşiktaş izleyeceğiz” dedi.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. hafta maçında evinde Napoli ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan siyah-beyazlıların yıldız oyuncusu Tolgay Arslan, sonucun üzücü olduğunu söyleyerek, “1-0’dan sonra hemen gol yedik. Ama önceden biri bize Napoli’ye karşı 4 puan alacaksınız dese, herkes bunun altına imza atardı. Şimdi her şey bizim elimizde. Benfica maçından bir galibiyet ile çıkmak istiyoruz. Eğer o maçı yenersek gruptan çıkarız. Napoli iyi takım. Orta sahada iyi oyuncuları var ve iyi baskı yapıyorlar. İkinci yarı maça daha iyi girdik. 82’de golü yedik maalesef ama o zamana kadar her şey istediğimiz gibi gidiyordu. Aslında çok iyi mücadele ettik. Ama şimdi önümüzde Benfica maçı var. Benfica maçında başka bir Beşiktaş izleyeceğiz” diye konuştu.