İlginç yorum! 'Ayağının biri olmasa bile oynar'

Beşiktaş’ın eski futbolcularından ve teknik direktör Yusuf Şimşek, Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.

İlginç yorum! 'Ayağının biri olmasa bile oynar'
İlginç yorum! 'Ayağının biri olmasa bile oynar'
GİRİŞ 21.09.2016 16:46 GÜNCELLEME 21.09.2016 16:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ı favori olarak gördüğünü dile getiren Yusuf Şimşek; “İki takım da lige fırtına gibi başladı. 10’ar puanları var. Fakat derbilerin havası değişik olur. Favori gözükmez ama Beşiktaş’ı, evinde taraftarı önünde oynayacağı için favori olarak görüyorum. Ayrıca Beşiktaş’ın oyun zevki daha güzel ve daha hoş. Galatasaray da bu ülkenin en iyi takımlarından biri. Ülkenin iki büyük takımı karşılaşacak. Kazanan dostluk ve kavgasız, gürültüsüz bir maç olsun. Büyük ihtimalle Beşiktaş’ın kazanacağını düşünüyorum” dedi.

Oğuzhan’ın Talisca ile birlikte oynayıp oynamayacağı ve deplasman yasağının kalkma ihtimali ile ilgili Şimşek; “Oğuzhan, ayağının biri olmasa bile oynar. Deplasman yasağı da yüzde yüz kalkmalı. Bu hoş bir şey değil. İnsanlarımız eskisi gibi değil, artık bilinçlendiler. Onun için deplasman yasağının kalkması gerektiğini düşünüyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 1
  • mavi 7 yıl önce Şikayet Et
    ya bu oguzhan iyi ama çok da abartılıcak yani olmadığını bi ben mi görüyorum ne yaptı abi kaç maç kurtardı kaç asist yaptı kaç gol attı potansiyeli olabilir fakat suana kadar çok büyük işler yaptığını düşünmüyorum..
    Cevapla