Fikret Orman açıkladı! 'Sadece Kolarov değil...'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sol bek transferi için adı geçen Aleksandar Kolarov hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman açıkladı! 'Sadece Kolarov değil...'
Fikret Orman açıkladı! 'Sadece Kolarov değil...'
GİRİŞ 13.07.2016 13:47 GÜNCELLEME 13.07.2016 13:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sol bek transferi yapmak istediklerini söyleyen Fikret Orman, Kolarov dışında başka isimlerin de gündemlerinde olduğunu söyledi.

Manchester City ile Kolarov'un sözleşmesinin devam ettiğini hatırlatan Orman, ''Kolarov, Manchester City'nin sözleşmeli oyuncusu. Bitti bitiyor gibi bir durum yok, anlaştığımız da yok. Sol bek transferi istiyoruz, Kolarov ile de ilgileniyoruz ancak kendisi ilgilendiğimiz oyunculardan biri. Şartlarına bakacağız'' ifadelerini kullandı.

FİKRET ORMAN ''GELİRE GÖRE HARCAMA'' DEDİ!

Fikret Orman, UEFA'nın kurallarını hatırlatırken ''Bizim gerçeklerimiz ve bu gerçekler doğrultusunda devam edeceğiz. Ospina'yı alın diyorlar. Ospina bedava mı? Değil. Arsenal ile sözleşmesi var. Arsenal bu oyuncuyu bedavaya mı bırakacak? Böyle bir şey yok. Kulübün geliri ölçüsünde harcama yapmak zorundayız. Zenit 40 milyon euro, Manchester City 50 milyon euro futbol dışı gelir yaratıp, futbola harcadığı için. Dikkatli olmak zorundayız'' dedi.

Beşiktaş'ın gündemindeki Aleksandar Kolarov'un Manchester City ile 2018 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor.

YORUMLAR 1
  • hasta beşiktaşlı 7 yıl önce Şikayet Et
    adam haklı cok transfer yapacagımıza adam akıllı ve dogru transferler yapsak daha iyi olur
    Cevapla