Beşiktaş'ın Kolarov hesabı tutmadı

Manchester City'nin, Sırp futbolcusu Kolarov'un bonservis bedeline 8 milyon euro istemesi üzerine, Siyah Beyazlılar bekleme kararı aldı.

Beşiktaş'ın Kolarov hesabı tutmadı
Beşiktaş'ın Kolarov hesabı tutmadı
GİRİŞ 12.07.2016 17:42 GÜNCELLEME 12.07.2016 17:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Aleksandar Kolarov transferi zora girdi. Sezon öncesi kadrosuna sol bek katmak isteyen Beşiktaş, son 1 aydır Manchester City'den Aleksandar Kolarov için temaslarını sürdürüyor. İlk olarak ingiliz ekibi ile temasa geçen Siyah Beyazlılar, takımın yeni menajeri Pep Guardiola'nın vereceği karara göre harekete geçmeye hazırlanıyordu. Bir süre önce göreve başlayan İspanyol çalıştırıcının Kolarov'un satışına onay vermesinin ardından iki kulüp arasındaki görüşmeler hızlandı. Ancak City'den gelen haberler yönetimin planlarını bozdu

Manchester City'nin 30 yaşındaki Sırp oyuncu için 8 milyon Euro talep etti. Bu gelişme üzerine Siyah Beyazlılar bekleme kararı alırken, bir yandan da İngiliz ekibi ile pazarlıklara başladı. Kolarov'u kiralama alternatifini de düşünen Siyah Beyazlılar, deneyimli savunmacının yıllık ücretinin 3 milyon Euro seviyelerinde olması nedeniyle geri adım attı. Bu rakamın takım içi dengeleri bozacağını düşünen futbol komitesi kiralama teklifini de askıya aldı. Manchster City'den bonservis bedelini düşürmesini isteyecek olan Beşiktaş yönetimi, 8 milyon Euro'dan indirim yapılmaması halinde transferden vazgeçecek.

KAYNAK: NTV SPOR
YORUMLAR 4
  • hakan bozkurt 7 yıl önce Şikayet Et
    simdi sapa oturdun bjk ismailde gitti ne halt yiyeceksin bakalim
    Cevapla
  • Golden 7 yıl önce Şikayet Et
    daha çok beklenir
    Cevapla
  • Yahya 7 yıl önce Şikayet Et
    Bedavaya almaya alıştılar.
    Cevapla
  • sırdar 7 yıl önce Şikayet Et
    ismail köybaşı neden bırakıldı adam yattı yattı tam form tuttu adamı fenere kaptırdılar
    Cevapla