Gökhan Gönül'den F.Bahçe'yi kızdıracak veda!

Transferde yılın bombasını patlatan Beşiktaş, Fenerbahçe’den ayrılan Gökhan Gönül ile 4 yıllık anlaşmayı dün resmen imzaladı.

Gökhan Gönül'den F.Bahçe'yi kızdıracak veda!
Gökhan Gönül'den F.Bahçe'yi kızdıracak veda!
GİRİŞ 02.07.2016 06:36 GÜNCELLEME 02.07.2016 09:22
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Gökhan Gönül'ün gece yarısı Instagram'dan yayınladığı veda mesajı ise son derece dikkat çekiciydi. 

 F.Bahçe ile yollarını ayıran Gökhan, Beşiktaş’a 4 yıllığına imza attı, günlerdir beklenen transfer gerçekleşti. ‘Beklenen’ diyoruz çünkü aslında Gönül ile Beşiktaş arasında ilk imzalar aylar önce atıldı. F.Bahçe ile sezon sonu sözleşmesi biteceği için resmi olarak başka kulüplerle görüşme hakkı olan Gökhan ’ın menajeri Ahmet Bulut, Fikret Orman ve Erdal Torunoğulları ile bu yılın ocak ayında biraraya geldi ve bir ön protokol imzaladılar. Buna göre Gönül, F.Bahçe ile devam etmemesi halinde siyah beyazlılara gelecekti.

VEDA MESAJINDA FENERBAHÇE VE TARAFTARI YOK!

Gökhan Gönül, Instagram hesabından da Fenerbahçe'ye bir veda mesaj yayınladı. Gece yarısı yayınlanmasına rağmen 10 binin üzerinde beğeni ve yorum alan mesajda Fenerbahçe ve taraftarların adının hiç geçmemesi dikkat çekti. İşte o mesaj:

"En zor söylenen sözler, veda sözleridir. Dokuz yıl boyunca gururumla, onurumla, şerefimle formasını taşıdığım; bu dokuz yıl boyunca, kaptanlığına kadar yükseldiğim kulüpte bana katkısı olan, duasını eksik etmeyen, dostluğunu ve arkadaşlığını gördüğüm, destek olan olmayan, en zor günde bile hep yanımda olan, gönülden oynadığımı bilen ve bildiğini haykıran herkese, bu dokuz yılın her bir anı için ayrı ayrı teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Varsa hakkım; helaldir." 

YORUMLAR 17
  • esfirtina2661 7 yıl önce Şikayet Et
    9 yıldır adam paragöz değildi de şimdi mi para göz oldu. ben Ts liyim ama Gökhan'a Gönül'den destek diyorum
    Cevapla
  • TACETTİN BAKİ 7 yıl önce Şikayet Et
    g .s li sabriyide görüyoruz neredeyse bedava oynayacak seningibi para göz değil en azından
    Cevapla
  • genc fb 7 yıl önce Şikayet Et
    Zaten gitmistin bide yalvrdin geri döneyim die senin gibi bi adamı istemiyoruz adam sanmistim seni bi reto ziegler kadar olamdin yazik cok yazik...
    Cevapla
  • 1907 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam var madam var defol git ağlayan tip
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    9 yil once açlıktan nefesin kokuyordu Fenerbahçe ekmek ve itibar verince bir yerin mi kalktı. Koskoca bir camiaya kulüp diyorsun, sen kimsin Fenere Turk futboluna ne verdin, Zübük...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle