Gökhan Gönül'ün yeni takımı belli oldu!

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren tecrübeli oyuncu Gökhan Gönül'ün yeni takımı belli oldu.

Gökhan Gönül'ün yeni takımı belli oldu!
Gökhan Gönül'ün yeni takımı belli oldu!
GİRİŞ 26.06.2016 06:55 GÜNCELLEME 26.06.2016 12:14
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Gökhan Gönül, tarihi imza ile Beşiktaşlı oluyor... Gökhan’ın menajeri Ahmet Bulut’la yarın sonlandırılacak görüşmeler sonrası salı günü Arena’da resmi imza atılacak.

Beşiktaş’la 3 yıllık anlaşmaya varan Gökhan Gönül’e 2 milyon Euro imza parası verilecek. Yıllık 1 milyon 700 bin Euro garanti ücret alacak milli yıldıza maç başı da 15 bin Euro verilecek.

İLK İSİM OLARAK TARİHE GEÇECEK

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş’in de katılacağı Vodafone Arena’daki imza töreninde siyah beyazlı taraftarlar da tribünlerde olacak.

Gökhan Gönül’ün imza töreni Beşiktaş için de ilk olacak. Gökhan siyah beyazlıların yenilenen stadı Vodafone Arena’da sözleşme imzalattırdığı ilk oyuncu olarak da tarihe geçecek.

YORUMLAR 57
  • hakın 7 yıl önce Şikayet Et
    sezon ortasında kazanılan bir maçın ardından bir garip konuşmuştu zaten.sinyali o zaman vermişti belkide o zamanlarda söz kesilmişti.azizi sevmem fakat bana şöyle böyle davrandılar demesin.demekki onca seneye rağmen fenerli olamamış üstelik o kadar sevgiye paraya şöhrete rağmen.bu durumda bize üzülmek düşmez.yolu açık olsun.keramet gökhanda olsaydı fener şampiyon olurdu.biz bakalım yolumuza biri daha geldi ve geçti.gökhan aldığını hak etmiştir zaten fenerde maddi manevi fazlasıyla vermiştir.yine diyorum onca seneye rağmen fenerli olamamış. olsaydı bu kadar edinimlere sahip olduğu kulüpten şöyle böyle diye gitmezdi.taraftarın gösterdiği sevgiyi elinin tersiyle itip atmıştır.
    Cevapla
  • Zobu 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerli olarak aldığı paranın hakkını terinin son damlasına kadar helal ettirmiş ve kişiliği ile örnek olmuştur. Aziz Yıldırımın kaprisleri yüzünden takımdan koparılmıştır. Yolun açık olsun Gökhan adam gibi adamsın
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 7 yıl önce Şikayet Et
    3 yılık anlaşma büyük risk bu futbolcu için.!!
    Cevapla
  • galip 7 yıl önce Şikayet Et
    yıllarca fbde oynarken hep beğendiğim bir topçuydu.şu çamur atanlar ilginçsiniz.bu topçunun birazcık boyu ve fiziki durumu iyi olsa avrupanın büyük takımlarında oynardı.KARTALa hayırlı olsun
    Cevapla
  • ozan 7 yıl önce Şikayet Et
    menfaat, para söz konusu olunca en adam zannetiğinizinde gerçek yüzünü görebiliyorsunuz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle