İşte Beşiktaş'ın Serdar için yaptığı teklif!

Serdar-Marcelo ikilisini Şampiyonlar Ligi'nde oynatmak isteyen Şenol Güneş'in talebi sonrasında Kartal, Bursaspor ile masaya oturacak.

İşte Beşiktaş'ın Serdar için yaptığı teklif!
İşte Beşiktaş'ın Serdar için yaptığı teklif!
GİRİŞ 01.06.2016 10:12 GÜNCELLEME 01.06.2016 10:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

14. şampiyonluğun mimarı Şenol Güneş, Devler Ligi'nde de iş yapacak bir kadro isterken savunmaya 4 takviye talep etmişti. Şenol Güneş'in ilk önceliğinin Serdar Aziz olduğu ortaya çıktı.

3 MİLYON EURO + 2 FUTBOLCU

25 yaşındaki Serdar'ın 1 Temmuz 2018'e dek Bursaspor ile sözleşmesi var. Bursa'nın ilk isteği 8 milyon euroydu. Ancak Timsah bunu 5-6 milyon euroya çekmiş durumda. Beşiktaş ise 3 milyon euro nakit para ve takas formülünü masaya koyacak. Alexis, Veli, Franco ve Milosevic isimleri Bursa'ya önerilecek. Bursa'nın Tolgay'a sıcak baktığı ama Beşiktaş'ın bu ismi bırakmadığı belirtildi. Avrupa Şampiyonası sürecinde Serdar transferini bitirmek isteyen Beşiktaş, 2. bir kaliteli stoperle savunmasını Şampiyonlar Ligi'ne hazır hale getirecek.

YORUMLAR 1
  • Vistül 7 yıl önce Şikayet Et
    Doğrusu : '' sunduğu teklif ''.Bizim medyamızdan ilk mektep Türkçesini bırakın Cin Ali seviyesinde Türkçe beklentimiz olamaz ama hiç olmazsa artık YAPMAK fiili nerellerde kullanılır ,nerelede kullanılmaz en büyük dileğimizdir. Tarhana çorbası mı yapıyorsunuz be adamlar ?
    Cevapla