Şenol Güneş'ten Boyko itirafı! 'Güven kaybı var'

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, NTV Spor'daki Şampiyonluk Özel programında Güntekin Onay ve Metin Tekin'in sorularını yanıtladı.

Şenol Güneş'ten Boyko itirafı! 'Güven kaybı var'
Şenol Güneş'ten Boyko itirafı! 'Güven kaybı var'
GİRİŞ 26.05.2016 10:31 GÜNCELLEME 26.05.2016 11:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Transfer konusunda açıklamalarda bulunan Güneş, "Rhodolfo gelecek sezon başında nasıl döner bilmiyorum. 1 ya da 2 stoper gerekir. 1 tane hızlı stoper lazım. 2 beke de oyuncu lazım. İsmail'in kalmasını istiyorum." dedi.

"ONDA DA BİZDE DE GÜVEN KAYBI VAR"

Takımdan ayrılması gündemde olan Boyko konusa açıklık getiren deneyimli teknik adam, "Denys Boyko, kalecilik kariyeri olarak yeni bir takıma geldi. Beklediğimizin altında kaldı. Kalırsa kaleci almayız. Alacaksak, o giderse alırız. İlla gitmesini istemedim. Giderse, çok daha iyi bir kaleci almak zorundayız. Onda da, bizde de güven kaybı var" şeklinde konuştu.

GOMEZ GİDECEK Mİ KALACAK MI?

Takımdaki geleceği merakla beklenen Mario Gomez hakkında ise Güneş, "Gomez gider mi, gidebilir. Bazen oyuncuların gitmesi gerekebilir. Beni aşar. Kalması bizim de, onun da lehine. Geçen sene Demba Ba'nın da gitmesi gerekiyordu, gitti, kulübün lehine oldu. Ersan da öyle" dedi.

Güneş, Beşiktaş'ın gelecek sezon birinci önceliğinin Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak olduğununda altını çizdi.

YORUMLAR 2
  • karakartal 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam tam Trabzonlu Tolga takımı iki senedir Avrupadan ediyor;İsmail de takımı katlediyor resmen ve hala Boyko da,Mario Gomez gitsin de görcem ben seni........Takımda özgüven eksikliğini bu adam giderdi;giderse eski BJK a merhaba.....
    Cevapla
  • Kaan 7 yıl önce Şikayet Et
    tolga ya güvenimiz tam sanki bizde de güven kaybı var diyor birde..
    Cevapla