Beşiktaş Donis Avdijaj'ı İstanbul'a getirdi! Donis Avdijaj kimdir?

Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurarak şampiyonada iddialı bir konumda olmak isteyen Beşiktaş şimdiden transfer çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu anlamda kadrosunu kaliteli zenginleştirme adına ilk hamlesini yapan siyah beyazlı yönetim, Arnavut asıllı Alman futbolcu Donis Avdijaj'ı İstanbul'a getirdi. Arena manzaralı fotoğraflar paylaşarak sempati uyandıran genç futbolcu Donis Avdijaj kimdir? Donis Avdijaj hangi mevkide oynuyor? Donis Avdijaj hangi takımda oynuyor ? işte tüm bu soruların yanıtı ve daha fazla ayrıntı..

Beşiktaş Donis Avdijaj'ı İstanbul'a getirdi! Donis Avdijaj kimdir?
Beşiktaş Donis Avdijaj'ı İstanbul'a getirdi! Donis Avdijaj kimdir?
GİRİŞ 23.05.2016 14:41 GÜNCELLEME 23.05.2016 15:02

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon müthiş bir ivme yakalayarak şampiyonluğa ulaşan ve doğal olarak taraftarın gönlünde taht kuran Beşiktaş bu çıkışı Şampiyonlar Lig'inde de sürdürmek için kolları sıvadı. Bu anlamda gelecek yıl Devler Ligi'inde güçlü ve alternatifleri olan bir kadro kurmayı planlayan yönetim, ilk transfer atağını Almanya'dan yaptı. Şampiyonlar Ligi gibi seviyede, takımların hem çok çeşitli hem de çok kaliteli futbolculardan oluşmasının gerektiğini bilen Beşiktaş yönetimi, Arnavut asıllı genç Alman futbolcu Donis Avdijaj'ı İstanbul'a getirdi. Peki Donis Avdijaj kimdir? Donis Avdijaj ile ilgili tüm ayrıntıları haberimizde.

VELİ KAVLAK'IN MANEJERİ DEVREDE

Donis Avdijaj isminin Beşiktaş ile anılmasının bir sebebi de Veli Kavlak'ın menajerinin genç yıldız adayının menajeriyle aynı olması. Sezonun bitimiyle beraber Schalke 04'e geri dönecek olan futbolcunun menajeri, oyuncsunun takımında fazla forma şansı bulamayacağını düşünüyor. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olması sebebiyle oyuncusunu siyah-beyazlılara öneren menajer, transferi bitirmek için siyah-beyazlı yönetimle birlikte hareket ediyor.

TRANSFERİN NETLEŞMESİ BEKLENİYOR

Donis Avdijaj, Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan ettiği Osmanlıspor maçından bu yana İstanbul'da bulunuyor. Veli Kavlak ile iyi arkadaş olduğu bilinen Avdijaj, İstanbul'da çektiği fotoğrafları da Instagram hesabından paylaştı. Siyah-beyazlılarla görüştüğü iddia edilen 19 yaşındaki futbolcunun transferinin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

HEM FORVET HEM ARKASI HEM KANAT OYUNCUSU

Bonservisi Schalke 04'te olan 19 yaşındaki genç yıldız adayı, Beşiktaş'ın Osmanlıspor ile oynadığı karşılaşmayı izlemek için geldiği İstanbul'dan henüz ayrılmadı. Sezonu Avusturya Ligi ekiplerinden Sturm Graz'da geçiren Avdijaj'ın, siyah-beyazlılardan teklif aldığı ve İstanbul'a gelerek hem takım hem de şehir ile ilgili bilgi aldığı ifade edildi.

Almanya'nın genç yıldız adaylarından biri olan Donis Avdijaj , orta sahanın sağ ve sol kanadında forma giyebiliyor. Avdijaj ayrıca forvet arkası bölgesinde de oynayabiliyor. 

Donis Avdijaj, Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan ettiği Osmanlıspor maçından bu yana İstanbul'da bulunuyor. Veli Kavlak ile iyi arkadaş olduğu bilinen Avdijaj'ın, Siyah beyazlılara transferinin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. Almanya'nın genç yıldız adaylarından biri olan Donis Avdijaj , orta sahanın sağ ve sol kanadında forma giyebiliyor. Avdijaj ayrıca forvet arkası bölgesinde de oynayabiliyor. 

ARENA MANZARALI FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Veli Kavlak ile aynı menajerin ilgilendiği Avdijaj da, resmi Instagram hesabından Vodafone Arena manzaralı fotoğraflar paylaşarak adeta transfer görüşmelerini doğruladı.Beşiktaş'ın teklifini değerlendiren Avdijaj, İstanbul'a gelerek hem takım hem de şehir ile ilgili bilgi aldığı öğrenildi.